Μπαμπάς έγινε ο Παναγιώτης Τριβυζάς

Μπαμπάς έγινε ο Παναγιώτης Τριβυζάς
Την κόρη του κρατάει στην αγκαλιά του ο γνωστός αθλητής

Ο σπρίντερ που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από την πολυετή σχέση και τον ολιγόμηνο γάμο του με την παίκτρια του Survivor Σταυρούλα Χρυσαειδή, ζει την απόλυτη ευτυχία εδώ και λίγες ώρες κρατώντας στα χέρια του το πρώτο του παιδί από το γάμο του με την Ιωάννα Καραΐσκου.

Η νέα αυτή σχέση ήρθε στη ζωή του μετά το διαζύγιό του για να τα αλλάξει όλα. Και ο γνωστός αθλητής δήλωνε από την αρχή τρελά ερωτευμένος με την Ιωάννα του και όταν ήρθε η εγκυμοσύνη όλα προχώρησαν πολύ γρήγορα.

Το ζευγάρι, πριν έρθει στον κόσμο το παιδί του, αποφάσισε να κάνει πολιτικό γάμο, ο οποίος τελέστηκε πέρυσι στις αρχές Δεκεμβρίου στο δημαρχείο Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κάτι που επιθυμούσαν και οι δύο. Όταν αποφάσισε να το ανακοινώσει μέσω instagram είχε δηλώσει στη «Real Life»

«Ανυπομονούμε! Είναι κάτι πρωτόγνωρο και για τους δυο μας. Το ήθελα εξαρχής. Με την Ιωάννα είμαστε εννέα μήνες μαζί. Διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αλλά δεν της φαίνεται. Όπως μας έχει πει ο γιατρός, αναμένεται να γεννήσει στις αρχές Ιουλίου. Δεν θέλουμε να μάθουμε το φύλο του μωρού ακόμα, θέλουμε να κάνουμε το gender reveal. Εκτός από το ότι θέλω να είναι υγιέστατο το μωράκι μου, θα ήθελα να είναι κορίτσι»

PANAGIWTIS_TRIVYZAS_EGINE_MPAMPAS_4_3a4f7.jpg
Και η ευχή του έγινε πραγματικότητα.. Κορίτσι λοιπόν και όπως ανακοίνωσε πάλι μέσω instagram νωρίτερα θα πάρει το όνομα Ρεβέκκα. Να τους ζήσει.

Τελευταία τροποποίηση στις 07.07.2024 - 20:10