Μαυρίκιος Μαυρικίου: Επιτέλους άφησε την Ιλάειρα να πάρει αγκαλιά το μωρό!

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Επιτέλους άφησε την Ιλάειρα να πάρει αγκαλιά το μωρό!
Οι μέρες στο σπίτι με το νεογέννητο κοριτσάκι τους

Σχεδόν 10 ημερών είναι πια η μικρή Ιωάννα-Μελωδία, η κόρη του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση που ήρθε στη ζωή στις 7 Ιουλίου με καισαρική και οι ευτυχισμένοι γονείς προσαρμόζονται πια στη ζωή στο σπίτι με το μωρό. Πέρασαν μια βόλτα από τον πεδίατρο, τα ξενύχτια άρχισαν και ζούνε το όνειρό τους.

Όπως σας έχουμε ξαναγράψει ο ξετρελαμένος μπαμπάς σχεδόν δεν αφήνει την κόρη του από την αγκαλιά του. Κι όχι μόνο γιατί έχιε πάθει έρωτα μαζί της αλλά γιατί ήθελε να δώσει και στη σύζυγό του τον χρόνο να αναρρώσει και να ανακάμψει από την καισαρική. Πέρα από το τάϊσμα της μικρής σχεδόν δεν την αφήνει να κάνει τίποτα άλλο αυτό το διάστημα προσέχοντας και τις δύο σαν τα μάτια του. Χθες μάλιστα η Ιλάειρα τον τράβηξε να κοιμάται στην πολυθρόνα με τη μικρή στην αγκαλιά του.

Σήμερα όμως επιτέλους είδαμε και την μαμά Ιλάειρα να κρατάει το νεογέννητο κοριτσάκι. Και οι δύο βγήκαν στον κήπο του σπιτιού τους στην Κύπρο με το κορτσάκι τους στην αγκαλιά ανακαλύπτοντας το αγαπημένο της σημείο ήδη. Μια κρεμαστή πολυθρόνη φωλιά. Τους βλέπουμε εκεί αν βγάζουν το καλοκαίρι τους.

Τελευταία τροποποίηση στις 16.07.2024 - 12:53