Ντίνος Καρύδης: Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στο Κοιμητήριο Ζωγράφου

17.09.2024
Ντίνος Καρύδης: Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στο Κοιμητήριο Ζωγράφου
Papadakis Press/Δημήτρης Πελέκης
Σε κλίμα θλίψης και συγκίνησης τελείται αυτή την ώρα η νεκρώσιμος ακολουθία στο Κοιμητήριο Ζωγράφου

Ο αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός Ντίνος Καρύδης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου βυθίζοντας στο πένθος την κόρη του Σμαράγδα Καρύδη, την αγαπημένη του σύζυγο Τζούλια Αργυροπούλου και όλο το ελληνικο θέατρο.

Τα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την υγεία του εδώ και χρόνια, ήρθε αντιμέτωπος με τον καρκίνο από το 2010 ενώ το 2018 είχε υποστεί έμφραγμα κατά τη διάρκεια του μεγάλου συλλαλητηρίου για τη Συμφωνία των Πρεσπών, και χρειάστηκε να τού τοποθετηθεί βηματοδότης, τελικά τον κατέβαλαν και οδήγησαν στην μεγάλη αυτή απώλεια στα 85 του χρόνια.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του Ντίνου Καρύδη ήταν τον περασμένο Οκτώβριο όταν μαζί με τη σύζυγό του Τζούλια Αργυροπούλου είχε δώσει το «παρών» στο θέατρο Ήβη για την πρεμιέρα της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη» στην οποία σκηνοθετούσε και πρωταγωνιστούσε η κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε ήταν το πρώτο που δεν βρέθηκε στο αγαπημένο του Κιάτο που εδώ και χρόνια παραθέριζε οικογενειακά στο όμορφο διαμέρισμα που είχαν με τη σύζυγό του ουσιαστικά πάνω στη θάλασσα με θέα τον Κορινθιακό. Και αυτό έδειχνε πολλά για την κατάσταση της υγείας του.

Συγγενείς και φίλοι και πολλοί συνάδελφοι αυτή την ώρα λένε το τελευταίο αντίο στο κοιμητήριο. Συγκινητικό το στεφάνι της κόρης του Σμαράγδας με το όνομα που τη φώναζε από μικρή εκείνος, Μπούμπα

Τελευταία τροποποίηση στις 17.09.2024 - 14:31