Μάριος Φραγκούλης: Το ατύχημα και ο σοβαρός τραυματισμός του μετά τα γενέθλια του Ζαχαράτου

19.09.2024
Μάριος Φραγκούλης: Το ατύχημα και ο σοβαρός τραυματισμός του μετά τα γενέθλια του Ζαχαράτου
Ένα ατύχημα τη βραδιά των γενεθλίων του Τάκη Ζαχαράτου άλλαξε όλο το καλοκαίρι του

Μια κακιά στιγμή κι ένας απρόσμενος τραυματισμός που όμως τον ταλαιπώρησε πολύ και τον ανάγκασε να ακυρώσει τις προγραμματισμένες καλοκαιρινές συναυλίες του με τη Γιώτα Νέγκα.

Ο Μάριος Φραγκούλης καλεσμένος σήμερα στο «Πρωιάν σε είδον» με αφορμή τη μεγάλη συναυλία του στο Ηρώδειο στις αρχές Οκτωβρίου αναφέρθηκε εκτενώς στο πώς συνέβη ο τραυματισμός του αποκαλύπτοντας πως όταν έγινε η ζημιά επέστρεφαν με μια φίλη του από το πάρτι γενεθλίων του Τάκη Ζαχαράτου:

«Αυτό το καλοκαίρι ήμουν… στο σπίτι μου! Έπαθα ένα ατύχημα αρχές καλοκαιριού. Προσπαθήσαμε να σώσουμε ένα γατάκι που βρέθηκε στη μέση του δρόμου και η κοπέλα που οδηγούσε έκανε μια απότομη κίνηση… Το σώσαμε το γατάκι, αλλά χτυπήσαμε σε ένα αυτοκίνητο και στο κράσπεδο του δρόμου» είπε αρχικά ο Μάριος Φραγκούλης και συνέχισε:

«Και χτύπησα πάρα πολύ στο στέρνο. Είχα κάταγμα και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο και να μείνω ακίνητος για λίγο καιρό. Δόξα τω θεώ είμαι πάρα πολύ καλά. Αλλά δυστυχώς ματαιώσαμε τις συναυλίες με τη Γιώτα Νέγκα, που πηγαίναμε πάρα πολύ καλά, είχαμε κάνει ωραίες πρόβες.

Το ατύχημα έγινε στα γενέθλια του Τάκη Ζαχαράτου βασικά. Πήγαμε σε ένα πάρτι, τραγουδήσαμε στο πιάνο, περάσαμε πάρα πολύ καλά και στην επιστροφή έγινε. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ και δεν έχω ματαιώσει ούτε μια συναυλία στη ζωή μου. Απλά, έτυχε. Ήταν μια πολύ κακή στιγμή. Δεν μπορούσαμε να σκοτώσουμε το γατάκι, αυτή είναι η αλήθεια».

Και έκλεισε τη διήγηση του λέγοντας: «Αν είχα χτυπήσει στο χέρι ή στο πόδι δεν θα ήταν το ίδιο, θα κάναμε κανονικά τις συναυλίες, δεν θα υπήρχε κανένα θέμα, αλλά ντάξει τι να κάνουμε. Όλα καλά. Γι' αυτό ονομάσαμε και τη συναυλία "The Symphony of Life", είδα ότι υπάρχει μια άλλη όψη της ζωής, μια άλλη όψη της μουσικής, δηλαδή μια αρμονία στη ζωή, δεν είναι μόνο το κακό που σου συμβαίνει, αλλά ότι και μέσα από αυτό το κακό βγαίνουν και τα καλά πράγματα».

Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2024 - 23:26