Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφιδά: Με την 5 μηνών κόρη τους στο Καλλιμάρμαρο

Πύρρος Δήμας-Αφροδίτη Σκαφιδά: Με την 5 μηνών κόρη τους στο Καλλιμάρμαρο
Papadakis Press/ Γιώργος Παπαδάκης
Μια πολύ όμορφη στιγμή που την έζησαν έχοντας στην αγκαλιά την κόρη τους

Λαοθάλασσα σήμερα στο Καλλιμέρμαρο στη μεγάλη εκδήλωση της ΕΟΕ (Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπή) για τη βράβευση των Ολυμπιονικών και των Παραολυμπιονικών και των Legends των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας 2004.

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο εκτυλίχθηκαν πολύ συγκινητικές στιγμές που ξύπνησαν μνήμες στις καρδιές όλων όσων βρέθηκαν εκεί. Και θα αναφερθούμε και πιο αναλυτικά αλλά υπήρξαν δύο στιγμιότυπα που πραγματικά μας άγγιξαν την καρδιά λίγο περισσότερο αυτή τη μοναδική βραδιά.

Το πρώτο αφορά τον Πύρρο Δήμα και τη σύζυγό του Αφροδίτη Σκαφιδά να κρατάει στην αγκαλιά της την μόλις 5 μηνών κόρη τους! Τα χαμόγελα και των δύο τεράστια. Και πιάσαμε και ένα fun backstage όπου ο Πύρρος Δήμας μιλούσε σε ένα κανάλι και η Αφροδίτη Σκαφιδά λίγα μέτρα πιο πέρα με το μωρό αγκαλιά σε άλλο, στο Mega... Epic.

Το αλλο στιγμιότυπο που ξεχωρίσαμε αφορά την Δώρα Τσαμπάζη, σύζυγο του Ολυμπιονίκη του Tae Kwon Do Αλέξανδρου Νικολαϊδη που έφυγε από τη ζωή πριν από δύο χρόνια μετά από μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Η Δώρα βρέθηκε στο Καλλιμέρμαρο με τα δύο παιδιά τους και η παρουσία τους ήταν σίγουρα βαθιά συγκινητική.

PYRROS_DIMAS_AFRODITI_SKAFIDA_ME_KORH_3_ea55c.jpg

Τελευταία τροποποίηση στις 20.09.2024 - 00:37