Γιώργος Λιάγκας για Μαρινέλλα: «Η υγεία της επιδεινώθηκε κατά τη διακομιδή»

26.09.2024
Γιώργος Λιάγκας για Μαρινέλλα: «Η υγεία της επιδεινώθηκε κατά τη διακομιδή»
Το δικό του ρεπορτάζ για ότι ακολούθησε την κατάρρευση της Μαρινέλλας έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας

Όλες οι εκπομπές, όπως ήταν φυσικό, από το πρωί ασχολούνται με το θέμα της κατάρρευσης της Μαρινέλλας χθες το βράδυ στο Ηρώδειο και τις εξελίξεις που αφορούν την υγεία της και όλο το παρασκήνιο.

Ανάμεσά τους και «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να μεταδίδει τις δικές του πληροφορίες για όλα όσα έγιναν μετά την κατάρρευση της μεγάλης Ελληνίδας τραγουδίστριας στα καμαρίνια και κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο Υγεία, όπου νοσηλεύτεται στη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, η Μαρινέλλα βρισκόταν στις 8 με τα μπικουτί στο κεφάλι στη σκηνή για την τελική πράβα. Είχε μια ελαφριά αδιαθεσία αλλά αυτό ήταν κάτι συνηθισμένο και η πλάκα ανάμεσα στους συνεργάτες της εδώ και χρόνια καθώς συνθηθίζει να "γκρινιάζει" με αυτόν τον τρόπο και έτσι κανείς δεν κατάλαβε οτι όντως συμβαίνει κάτι σοβαρό. Στο πρώτο ανέβασμα στη σκηνή παραπονέθηκε οτι την ενοχλεί το πόδι της. Στο δεύτερο τραγούδι άρχισαν να καταλαβαίνουν οτι κάτι συμβαίνει. Κατεβαίνει μετά το δεύτερο τραγούδι και αλλάζει και ξανανεβαίνει στη σκηνή και πλέον όλοι καταλαβαίνουν οτι κάτι πολύ δύσκολο και άσχημο συμβαίνει.

«Μετέφερα πριν και δεν το αρνούμαι ότι φεύγοντας η Μαρινέλλα από το Ηρώδειο είχε τις αισθήσεις της. Μάλιστα, στη διαδρομή από το ιατρείο του Ηρωδείου μέχρι το ασθενοφόρο του Υγεία, που τη μετέφερε μετέπειτα στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, την είδε ο κόσμος να έχει τις αισθήσεις της. Υπήρχε κόσμος, μάλιστα που σήκωσε τα χέρια ψηλά και δεν ήθελαν να τραβούν πλάνα οι κάμερες. Και καλά έκαναν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Η Μαρινέλλα ακούστηκε λίγο πριν μπει στο ασθενοφόρο, του οποίου την πόρτα έκλεισε ο Αντώνης Ρέμος να λέει «ζαλίζομαι» και κάτι ακόμα που δε μπορώ να το πω. Δεν ξέρω πόση ώρα έκανε το ασθενοφόρο να πάει στο Υγεία. Σας μεταφέρω όμως τώρα την πληροφορία, όταν έφτασε το ασθενοφόρο εκεί, η Μαρινέλλα δεν είχε τις αισθήσεις της.

Που σημαίνει ότι κατά την διακομιδή της στο νοσοκομείο, επιδεινώθηκε δραματικά η υγεία της. Αυτό είναι το ρεπορτάζ. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Ξαναλέω ότι οι πληροφορίες μέσα από το νοσοκομείο λένε ότι είναι ένα πολύ βαρύ περιστατικό, ελπίζω να ανατραπούν όλα και η γυναίκα να τα καταφέρει».

Τελευταία τροποποίηση στις 26.09.2024 - 14:30