Cheryl Cole: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του γιου του Liam Payne, στο πρώτο της ποστ μετά τον θάνατό του

19.10.2024
Cheryl Cole: Ραγίζει καρδιές η μητέρα του γιου του Liam Payne, στο πρώτο της ποστ μετά τον θάνατό του
Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP
Πολύ δύσκολες στιγμές για όλους όσοι τον αγάπησαν

Σε σοκ βρίσκονται, όπως είναι και απόλυτα φυσιολογικό, όλοι οι αγαπημένοι άνθρωποι του πρώην τραγουδιστή των One Direction, Liam Payne που σκοτώθηκε πέφτοντας από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου που έμενε στο Buenos Aires στην Αργεντινή την Τετάρτη το βράδυ.

Θρήνος από τους θαυμαστές του σε ολ΄όκληρο τον κόσμο, θρήνος και βαρύ πένθος για την οικογένειά του και τους δικούς του ανθρώπους που δεν μπορούν να πιστέψουν τον τόσο άδικο και ξανφικό χαμό του, μόλις στα 31 του χρόνια. Έξω από το ξενοδοχείο που έχασε τη ζωή του με τόσο τραγικό τρόπο οι θαυμαστε΄ς του ανάβουν κεριά στη μνήμη του, ξενυχτάνε και κλαίνε ασταμάτητα.

AP24291854489017_0d131.jpg

AP24292810076427_1deb0.jpg

Εκεί βρέθηκε χθες συγκλονισμένος και ο πατέρας του Liam Payne που ταξίδεψε στην Αργεντινή για να ολοκληρώσει τις διαδικασίες της παραλαβής της σωρού του γιου του και της επιστροφής στη Βρετανία για την ταφή.

AP24292803974789_13ac4.jpg

AP24292806436926_a7cfa.jpg

Την ίδια ώρα η διαρροή τόσο φωτογραφιών από το δωμάτιο του ξενοδοχείου, όσο και του νεκρού σώματος του διάσημου σταρ στο αίθριο της πίσω αυλής του ξενοδοχείου έχουν προκαλέσει τη οργή τόσο των fans, όσο και της οικογένειάς του. Ανάμεσά τους και η πρώην σύντροφός του και γνωστή τραγουδίστρια Cheryl Cole με την οποία απέκτησε και το μοναδικό παιδί του, τον 7χρονο γιο του Bear που καλείται να διαχειριστεί εκτός από την απώλεια ενός ανθρώπου που αγάπησε -κι ας μην παρέμειναν μαζί ως ζευγάρι- και τη θλίψη του παιδού της που δεν θα ξαναδεί ποτέ τον πατέρα του.

AP18052654012350_772e6.jpg

Με ένα πραγματικά συκγλονιστικό ποστ στο προσωπικό της instagram με μια ραγισμένη καρδιά η Cheryl Cole ζητάει κάτι που κανονικά θα έπρεπε να είναι αυτονόητο. Σεβασμό στο πένθος τους και στο παιδί που έμεινε πίσω.

CHERYL_COLE_302b2.jpg

«Καθώς προσπαθώ να προσανατολιστώ μέσα σε αυτό το γεγονός που γκρέμισε τον κόσμο μου και να επεξεργαστώ τη δική μου θλίψη σε αυτήν την απερίγραπτα οδυνηρή στιγμή, θα ήθελα ευγενικά να υπενθυμίσω σε όλους ότι χάσαμε έναν άνθρωπο.
Ο Liam δεν ήταν μόνο ένας ποπ σταρ και διασημότητα, ήταν γιος, αδελφός, θείος, αγαπημένος φίλος και πατέρας του 7χρονου γιου μας. Ένας γιος που τώρα πρέπει να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον πατέρα του.
Αυτό που προβληματίζει περισσότερο τη σκέψη μου είναι ότι μια μέρα ο Bear θα έχει πρόσβαση στις αποτρόπαιες αναφορές και την εκμετάλλευση των μέσων ενημέρωσης που είδαμε τις τελευταίες δύο ημέρες. Ραγίζει την καρδιά μου ακόμη περισσότερο που δεν μπορώ να τον προστατέψω από αυτό μελλοντικά.
Σας ικετεύω να σκεφτείτε σε τι χρησιμεύουν ορισμένες από αυτές τις αναφορές, εκτός από το να προκαλέσουν περισσότερο πόνο σε όσους έχουν μείνει πίσω και προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια.
Πριν αφήσετε σχόλια ή κάνετε βίντεο, αναρωτηθείτε αν θα θέλατε να τα διαβάσει το δικό σας παιδί ή η οικογένειά σας.

Παρακαλώ δώστε στον Liam τη λίγη αξιοπρέπεια που του έμεινε μετά το θάνατό του για να αναπαυθεί επιτέλους εν ειρήνη».

Τελευταία τροποποίηση στις 19.10.2024 - 10:53