Μανώλης Παπακαλιάτης: Ένα ακόμα χειρουργείο θα κάνει ο πατέρας του Χριστόφορου που παραμένει στην εντατική

26.10.2024
Μανώλης Παπακαλιάτης: Ένα ακόμα χειρουργείο θα κάνει ο πατέρας του Χριστόφορου που παραμένει στην εντατική
Σταδιακά προσπαθούν οι γιατροί να διορθώσουν τα προβλήματα

Σε δύο χειρουργεία έχει υποβληθεί ως τώρα ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης, πολύ γνωστός επιχειρηματίας του Ηρακλείου που τραυματίστηκες σοβαρά όταν ενώ περπατούσε, παρασύρθηκε από μηχανή στην πόλη που ζει και δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Το τροχαίο ατύχημα έγινε τη Δευτέρα και από εκείνη τη στιγμή ο Μανώλης Παπακαλιάτης νοσηλεύεται στην εντατική του Βενιζέλειου Νοσοκομείου έχονατς κάνει ήδη δύο χειρουργεία, σε σταθερή, πλην όμως κρίσιμη κατάσταση.

Σήμερα ο δημοσιογράφος Αντώνης Καλογεράκης έδωσε στους Weekenders όλες τις τελευταίες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του πατέρα του αγαπημένου ηθοποιού και δημιουργού:

«Στην εντατική νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση ο Μανώλης Παπακαλιάτης και όπως μάθαμε περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει ένα ακόμα χειρουργείο στο μηρό και τον επισκέπτονται καθημερινά μέλη της οικογένειας. Καταλαβαίνετε πως δεν γίνεται να δεχτεί πολλές επισκέψεις.

Έχει κάνει ήδη δύο χειρουργεία και αναμένεται και το τρίτο και ναι μεν είναι σταθερή η κατάστασή του, έχει επικοινωνία κανονικά αλλά ακόμα χαρακτηρίζεται από τους γιατρούς κρίσιμη. Όλα δείχνουν όμως να πηγαίνουν καλά για τα δεδομένα. Είναι ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος εδώ και όλοι εύχονται να γίνει γρήγορα καλά».

Τελευταία τροποποίηση στις 26.10.2024 - 19:18