Χώρισε και η Κίρα Νάιτλι

14.01.2011
Όπως επιβεβαιώθηκε χθες από τον πατέρα της, η 25χρονη ηθοποιός και ο συνάδελφός της Ρούπερτ Φρεντ (Rupert Friend) έδωσαν τέλος στην 5χρονη σχέση τους.


Όπως επιβεβαιώθηκε χθες από τον πατέρα της, η 25χρονη ηθοποιός και ο συνάδελφός της Ρούπερτ Φρεντ (Rupert Friend) έδωσαν τέλος στην 5χρονη σχέση τους.

Η Κίρα Νάιτλι (Keira Knightly) και ο 29χρονος μέχρι πρότινος σύντροφός της γνωρίστηκαν το 2005 στα γυρίσματα της ταινίας "Περηφάνια και Προκατάληψη", όπου εκείνη πρωταγωνιστούσε και εκείνος κρατούσε έναν πιο μικρό ρόλο. Στο βίντεο που συνοδεύει την είδηση μπορείτε να θυμηθείτε το τρέιλερ της ταινίας.

Σε όλη τη διάρκεια της σχέσης, οι δυο τους κρατούσαν τόσο χαμηλούς τόνους, που σχεδόν δεν αντάλλασσαν κουβέντα δημοσίως.

Σε αυτό το πλαίσιο και τώρα δεν αναφέρθηκαν οι ίδιοι στον χωρισμό τους, παρά άφησαν σε άλλους να κάνουν τη "βρώμικη δουλειά". Συγκεκριμένα, ήταν ο πατέρας της Νάιτλι, Γουίλιαμ (William) ο οποίος μιλώντας στη Mail αποκάλυψε ότι η κόρη του έπεσε με τα μούτρα στη δουλειά για να αντιμετωπίσει τα νέα δεδομένα στη ζωή της.

"Δεν ήταν μια απόφαση που πάρθηκε ελαφρά τη καρδία από κανέναν τους. Γνωρίζω ότι το σκέφτηκαν πολύ καλά πριν την πάρουν και δεν νομίζω ότι υπήρξε συγκεκριμένη αφορμή. Πρόκειται για μια σειρά πραγμάτων που τους οδήγησε εκεί", εξήγησε ο κύριος Νάιτλι, τονίζοντας ότι η Κίρα και ο Ρούπερτ παραμένουν δύο καλοί φίλοι.

Πάντως, σύμφωνα με φήμες, ήταν το βεβαρημένο πρόγραμμα κυρίως της προτεινόμενης για Όσκαρ ηθοποιού, καθώς και η υπερβολική -κατά τον σύντροφό της- έκθεση στη δημοσιότητα που κούρασε τη σχέση τους ανεπανόρθωτα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα