H ερωτική «φωλιά» στην Αράχοβα

20.01.2011
Στην Αράχοβα χαίρονται πλέον τον έρωτά τους Ζέτα και Μιχάλης. Ο γνωστός τραγουδιστής, που ως γνωστόν τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να επενδύει τις αμοιβές του σε ακίνητα, πρόσφατα απέκτησε το δικό του σαλέ στη «Μύκονο του χειμώνα».

Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό πετρόκτιστο οίκημα που βρίσκεται σε συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στην είσοδο του χωριού. Ο Μιχάλης αγόρασε το καινούργιο εξοχικό από Ελληνοκύπριο επιχειρηματία, στην κατοχή του οποίου ανήκουν τα περισσότερα σπίτια του συγκροτήματος.

Στα συν του «οικισμού» ότι είναι σχετικά απρόσιτος από περίεργους και παπαράτσι, οπότε ο Μιχάλης και η Ζέτα μπορούν να απολαμβάνουν ανενόχλητοι τον έρωτά τους, χωρίς τα αδιάκριτα βλέμματα ή φλας φωτογράφων.

Το ζευγάρι επισκέφτεται την Αράχοβα πολύ συχνά, ακόμη και τις καθημερινές, ωστόσο δεν κυκλοφορούν μαζί στην πλατεία του χωριού. Βέβαια, οι κάτοικοι τους έχουν δει πολλές φορές "τον καθένα μόνο του" να αγοράζουν τοπικά προϊόντα από μαγαζιά, όπως γλυκά του κουταλιού, το παραδοσιακό τυρί της περιοχής φορμαέλα, αλλά και χειροποίητες χυλοπίτες. Άλλωστε, οι φήμες λένε πως μία από τις πρόσφατες σπεσιαλιτέ της ηθοποιού, που αρέσει ιδιαίτερα στον Μιχάλη, είναι κόκορας κοκκινιστός με χυλοπίτες.

Η επίπλωση της νέας ερωτικής «φωλιάς» του ζευγαριού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, αν και έχουν αγοραστεί αρκετά πράγματα. Οι πληροφορίες λένε πως ο Μιχάλης πρότεινε στη Ζέτα να διακοσμήσει κι εκείνη κάποιες γωνιές, κάνοντάς την έτσι να νιώθει πως το σπίτι του είναι και δικό της σπίτι. Το ίδιο άλλωστε σκηνικό επαναλήφθηκε και το καλοκαίρι στα σπίτια του τραγουδιστή σε Πάρο και Σαντορίνη, παρόλο που μόλις τότε ξεκινούσε η σχέση τους.

Χαλαρές στιγμές με φίλους
Το σαλέ είναι παραδοσιακά διακοσμημένο, ενώ, εκτός από το ζευγάρι, ελάχιστοι έχουν βρεθεί μπροστά από το μεγάλο τζάκι του σαλονιού και την τζαμαρία απολαμβάνοντας την πανοραμική θέα.

Ποιοι είναι αυτοί; Οι πληροφορίες μας λένε πως πρόκειται για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Θανάση Αλεύρα, που είναι πολύ καλοί φίλοι της Ζέτας, αλλά και ένα φίλο του Μιχάλη από την Κύπρο.

Το ζευγάρι απολαμβάνει να κάθεται μπροστά στο τζάκι και να παίζει επιτραπέζια με τις ώρες. Βέβαια, ο Μιχάλης ασχολείται κάποιες ώρες και με το Playstation, το οποίο όμως η Ζέτα δεν συμπαθεί ιδιαίτερα. Οι φήμες λένε πως εκεί ένα βροχερό βράδυ ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμπνεύστηκε το καινούργιο του τραγούδι «Το παιδί της βροχής», που, ως γνωστόν, έχει αφιερώσει στην αγαπημένη του.