Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ντύθηκε παρανυφάκι!

31.01.2011
Για τρίτη φορά περπάτησε στους ήχους του γαμήλιου εμβατηρίου η 29χρονη τραγουδίστρια, αλλά δεν ήταν η ίδια νύφη.

Για τρίτη φορά περπάτησε στους ήχους του γαμήλιου εμβατηρίου η 29χρονη τραγουδίστρια, αλλά δεν ήταν η ίδια νύφη.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς (Britney Spears) συνόδευσε την καλή της φίλη και προσωπική βοηθό Μπρετ Μίλερ (Brett Miller) στον γάμο με τον αγαπημένο της, ηθοποιό Φρανκ Λιονέτι (Frank Lionetti).

Ο γάμος έγινε στο Μαϊάμι και η γνωστή τραγουδίστρια αξιοποίησε το ταξίδι για να κάνει ολιγοήμερες ρομαντικές διακοπές μαζί με τον αρραβωνιαστικό της Τζέισον Τράγουικ (Jason Trawick).

Το ζευγάρι έφτασε λίγες μέρες νωρίτερα στο "Newport Beachside Hotel" όπου θα έμενε μαζί με τους άλλους καλεσμένους του γάμου. Όμως οι δυο τους έφυγαν από εκεί ξαφνικά, όταν άρχισαν να διαρρέουν στον τύπο πληροφοίες για την καθημερινή τους δραστηριότητα. Έτσι η Σπίαρς κι ο καλός της βρήκαν ένα πιο διακριτικό καταφύγιο στην Σουίτα Φρανκ Σινάτρα του γειτονικού ξενοδοχείου Fontainebleau, όπου είχαν το κεφάλι τους ήσυχο.

Εδώ που τα λέμε… με $15.000 (€11.000) τη βραδιά, τέσσερις κρεβατοκάμαρες, κουζίνα, πισίνα, πιάνο και τεράστιο μπαλκόνι με θέα τον ωκεανό, αλίμονο αν δεν ήταν ευχαριστημένοι!

Στον γάμο της φίλης της που έγινε στο παλιό ισπανικό μοναστήρι του Αγίου Βερνάρδου, η πριγκίπισσα της ποπ εμφανίστηκε χαμογελαστή και απαστράπτουσα με ένα μακρύ γαλάζιο φόρεμα με παρτούς ώμους κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την άνεση της στα γαμήλια καθήκοντα της παρανύμφου, στα οποία είναι φυσικό να έχει εξοικείωση καθώς η ίδια έχει βρεθεί στη θέση της νύφης δύο φορές.

Η πρώτη φορά ήταν το 2004, όταν παντρεύτηκε τον παιδικό της φίλο Τζέισον Άλεν Αλεξάντερ (Jason Allen Alexander) στο Λας Βέγκας. Ο γάμος ακυρώθηκε 55 ώρες αργότερα με την αιτιολογία ότι η νύφη δεν είχε έλεγχο των πράξεών της κατά τη διάρκεια του μυστηρίου.

Έτσι, μετά από επτά μήνες, ντύθηκε ξανά νυφούλα στο πλευρό του χορευτή Κέβιν Φέντερλαϊν (Kevin Federline) με τον οποίο απέκτησε και τους δύο γιους της, τον Σον Πρέστον (Sean Preston) και Τζέιντεν Τζέιμς (Jayden James).

Το διαζύγιό τους οριστικοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2007 όπου το ζευγάρι συμφώνησε σε κοινή επιμέλεια των παιδιών, ενώ η ίδια η Μπρίτνεϊ παραμένει υπό την κηδεμονία του πατέρα της, καθώς μετά την ψυχολογική της κατάρρευσή, το δικαστήριο έκρινε ότι δεν είναι ικανή να χειριστεί μόνη της σημαντικά ζητήματα που την αφορούν.

Στο πάρτυ που ακολούθησε την τελετή στο Μαϊάμι, η σταρ χόρεψε με την ψυχή της στην αγκαλιά του αγαπημένου της κάνοντας την αρχή με ένα ρομαντικό βαλς, υπό τους ήχους μιας επιτυχίας του Φρανκ Σινάτρα και αφήνοντας όλους τους παριστάμενους να αναρωτιούνται πότε θα έρθει και η δική τους σειρά ν' ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Στο μεταξύ και εν αναμονή του νέου της άλμπουμ που όπως ανακοινώθηκε θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο, ας θυμηθούμε στο βίντεο που ακολουθεί το τραγούδι "Oops, I did it again", μία από τις παλιές επιτυχίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα