Επίσκεψη σε κοσμηματοπωλείο

11.02.2011
Στο Λονδίνο έψαχναν την Ελένη Μενεγάκη, στην Κηφισιά την είδαν κάποιοι, πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της Ματέο να ψωνίζει σε γνωστό κοσμηματοπωλείο. Κι όπως αναρωτήθηκαν, ήταν το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου το δαχτυλίδι που διάλεξε ή μήπως είχε άλλη σημασία;

Στο Λονδίνο έψαχναν την Ελένη Μενεγάκη, στην Κηφισιά την είδαν κάποιοι, πάντα στο πλευρό του αγαπημένου της Ματέο να ψωνίζει σε γνωστό κοσμηματοπωλείο. Κι όπως αναρωτήθηκαν, ήταν το δώρο του Αγίου Βαλεντίνου το δαχτυλίδι που διάλεξε ή μήπως είχε άλλη σημασία;

Μπορεί να μην κρύβονται πια, αλλά καταφέρνουν να ξεφεύγουν από τους φωτογράφους και να περνάνε μαζί κάποια ονειρεμένα διήμερα εκτός Αθηνών Ελένη και Ματέο. Ένα από τα πολυσυζητημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της σοουμπίζ, ζουν τον έρωτά τους και, όπως λένε άνθρωποι που τους γνωρίζουν, δεν έχουν δει πιο ευτυχισμένη την Ελένη.

Πριν από λίγες μέρες διέρρευσε η πληροφορία ότι θα έκαναν μια μίνι απόδραση στο εξωτερικό και ότι αυτό θα ήταν το δώρο του Ματέο στην αγαπημένη του για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Το γεγονός ότι η εκπομπή της περασμένης Παρασκευής «Καφές με την Ελένη» ήταν μαγνητοσκοπημένη ενίσχυσε τις πληροφορίες που ήθελαν το ζευγάρι να βολτάρει στο βροχερό Λονδίνο για weekend. Κι όμως, πάλι τους ξεγέλασαν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, η Ελένη με τον αγαπημένο της εθεάθησαν το πρωί του Σαββάτου στην πλατεία της Κηφισιάς, όπου επισκέφτηκαν το γνωστό κοσμηματοπωλείο. Αν και από τους ίδιους τηρείται σιγή ιχθύος, από άτομα του περιβάλλοντός τους διέρρευσε η πληροφορία ότι ζήτησαν να δουν χρυσά δαχτυλίδια, αλυσίδες για το λαιμό και χρυσά ρολόγια. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι σε λίγες μέρες έρχεται στην Ελλάδα από το Λονδίνο ο αδερφός της Ελένης, Θοδωρής, και ίσως γι’ αυτό εκείνη να έσπευσε να του πάρει δώρο για το καλωσόρισμα. Κάποιες άλλες πληροφορίες μιλάνε για δαχτυλίδι που αγόρασε ο Ματέο στην Ελένη. Άραγε δώρο για τη γιορτή των ερωτευμένων ή μήπως κάτι πιο επίσημο; Άλλωστε, αυτοί που ξέρουν μιλάνε για ένα μεγάλο έρωτα, που ήδη έχει πάρει το δρόμο του για την επισημοποίηση.

Τι θα γίνει του χρόνου;
Τι κάνει η Ελένη στη μεσημεριανή ζώνη του Alpha; Όχι, δεν είναι καλεσμένη. Η ιδέα που έριξε στέλεχος του καναλιού έπεσε σαν βόμβα! Να κάνει... σκάντζα η Ελένη Μενεγάκη με την Κατερίνα Καραβάτου!

Ομιχλώδες είναι το τηλεοπτικό τοπίο για την ερχόμενη σεζόν. Η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» θεωρείται μεν γερός «άσος» από τους Γερμανούς για το κανάλι, αλλά η μεσημεριανή ζώνη θέλει τόνωση. Μόνο μια TV persona με τη λάμψη της Ελένης μπορεί να ανεβάσει τα «άσχημα» νούμερα τηλεθέασης. Έτσι, μεταξύ σοβαρού και αστείου έπεσε η ιδέα από στέλεχος του καναλιού που στο παρελθόν έχει υποστηρίξει πολύ την Ελένη: «Να συζητούσαμε την πιθανότητα να πάει πιο αργά και να δημιουργήσουμε μια νέα μεσημεριανή ζώνη;». Όπου βέβαια... γέλασε ο κάθε πικραμένος. «Μην το ακούσει αυτό η Ελένη», του είπαν. Από την άλλη, το συμβόλαιό της με το κανάλι δεν είναι αποκλειστικά για πρωινή εκπομπή, ενώ εκκρεμεί και το βραδινό σόου, που ναι μεν ... ερχόταν από την Ιταλία και ταίριαζε «γάντι» στην Ελένη, αλλά στο δρόμο η ιδέα ναυάγησε, γιατί θεωρήθηκε πολύ ακριβό. Ποια είναι όμως η απάντηση της ίδιας; Δεν μπήκε καν στον κόπο να ασχοληθεί με τη φημολογία που τη θέλει από την ερχόμενη σεζόν να αλλάζει ζώνη. Ζει τον έρωτά της και δεν λέει κουβέντα για τα σχέδιά της.