Η Σελίν Ντιόν επιστρέφει στη δουλειά... οικογενειακώς

17.02.2011
Είναι ήδη τεσσάρων μηνών τα δίδυμα αγοράκια της 42χρονης τραγουδίστριας και όπως ακριβώς είχε προαναγγείλει η ίδια… τέρμα η άδεια μητρότητας!


Είναι ήδη τεσσάρων μηνών τα δίδυμα αγοράκια της 42χρονης τραγουδίστριας και όπως ακριβώς είχε προαναγγείλει η ίδια… τέρμα η άδεια μητρότητας!

Η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) ετοιμάζεται να πιάσει και πάλι το μικρόφωνο και το κάνει με άκρως εντυπωσιακό τρόπο.

Έχοντας στο πλάι της τον σύζυγο και μάνατζέρ της Ρενέ Αντζελίλ (Rene Angelil), τα διδυμάκια Έντι (Eddy) και Νέλσον (Nelson) στην αγκαλιά τους και τον 9χρονο Ρενέ Τσάρλς (Rene Charles) δίπλα στον μπαμπά, η γαλλοκαναδή ντίβα έκανε γκράντε εμφάνιση στη γιορτή που είχε διοργανωθεί προς τιμή της στο Caesars Palace του Λας Βέγκας.

Η Σελίν Ντιόν αναμένεται να ξεκινήσει αμέσως πρόβες για το νέο της σόου που θα κάνει ντεμπούτο στις 15 Μαρτίου στην αίθουσα Colosseum του διάσημου καζίνο.

Παρά το βεβαρημένο πρόγραμμα που την περιμένει όμως, η διάσημη μαμά δηλώνει απερίφραστα ότι δεν θα αφήσει σε καμία περίπτωση πίσω τα καθήκοντά της απέναντι στους τρεις γιους της.

"Αλλάζω πάνες αλλά θηλάζω κιόλας. Και αυτό είναι κάτι στο οποίο δεν μπορεί κανείς να με αντικαταστήσει", τόνισε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ντιόν συμπληρώνοντας ότι αυτό το συγκεκριμένο κομμάτι είναι σίγουρα κουραστικό αλλά της δίνει τόση χαρά που δεν μετριέται.

"Δεν έκανα αυτά τα παιδιά για να μην τα φροντίζω. Τους δίνω το 200%, το 300% από τον εαυτό μου", συμπληρώνει η Σελίν, η οποία πάλεψε επί χρόνια με τον κατά 26 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της να κάνουν οικογένεια.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα