Ο πριγκιπικός γάμος στο ίντερνετ

03.03.2011
Ε, ναι λοιπόν. Στους καιρούς της τεχνολογίας όπου ζούμε δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο από τους μελλόνυμφους γαλαζοαίματους.


Ε, ναι λοιπόν. Στους καιρούς της τεχνολογίας όπου ζούμε δεν θα περιμέναμε κάτι λιγότερο από τους μελλόνυμφους γαλαζοαίματους.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση από το Σεντ Τζέιμς Πάλας, όπου ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και ο αδελφός του Χάρι (Harry) έχουν τα γραφεία τους, "από σήμερα και μέχρι εκείνη την ημέρα, αυτή η ιστοσελίδα θα είναι το πρώτο μέρος από όπου θα μπορεί κανείς να πάρει όλες τις πληροφορίες, όπως τις λεπτομέρειες για το νυφικό της δεσποινίδος Μίντλετον (Kate Middleton)".

Το επίσημο σάιτ του πριγκιπικού γάμου (OfficialRoyalWedding2011.org) βγήκε στον αέρα χθες, Τετάρτη και υπόσχεται εκτός από την τακτική ενημέρωση για τα οποιαδήποτε νέα σχετικά με τη μεγάλη μέρα (29 Απριλίου), μεγάλες αποκλειστικότητες, φωτογραφίες και βίντεο.

Επιπλέον, οι υπεύθυνη αυτής της προσπάθειας έχουν δεσμευτεί να βοηθήσουν όσο περισσότερο μπορούν τους τουρίστες που θα επισκεφτούν το Λονδίνο εκείνες τις μέρες.

Και για όσους αναρωτιούνται, το αν υπάρξει απευθείας μετάδοση του γάμου μέσω του σάιτ δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, "παίζει" όμως σοβαρά ως ενδεχόμενο. Θα μάθουμε σύντομα.

Επιμέλεια: Ζωή Κίττα