Μενεγάκη: η βασίλισσα της Άνδρου;

11.03.2011
Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πώς το έχει βάλει σκοπό να αγοράσει τη μισή Άνδρο! Βλέπεις τι κάνει ο έρωτας τελικά, αφού το αγόρι της Ματέο Παντζόπουλος έχει ολόκληρη ξενοδοχειάρα εκεί.

Η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πώς το έχει βάλει σκοπό να αγοράσει τη μισή Άνδρο! Βλέπεις τι κάνει ο έρωτας τελικά, αφού το αγόρι της Ματέο Παντζόπουλος έχει ολόκληρη ξενοδοχειάρα εκεί. Όπως είδαμε στο Star οι πληροφορίες θέλουν την Ελεντίσα να έχει αγοράσει αρχοντικό στο νησί αλλά και να έχει ρίξει και χρήμα στο ξενοδοχείου του Ματέο στην Άχλα και τώρα το ζευγαράκι είναι και συνέταιροι.

Όπως ακούω με τα αυτιά γουρλωμένα και κοιτάζω με τα μάτια ορθάνοιχτα στο ρεπορτάζ, το αρχοντικό της Βασίλισσας της Άνδρου, βρίσκεται στο δρόμο για τη χώρα όμως κάτι τέτοιο δεν έχει επιβεβαιωθεί αφού σύμφωνα με το περιοδικό People αν είχε γίνει κάποια τέτοια αγορά οι κάτοικοι θα γνώριζαν κάτι: "Κανένας από τους κατοίκους του νησιού δεν κατάφερε να το επιβεβαιώσει. Αν είχε κάνει η Μενεγάκη μια τέτοια αγορά, δεν θα το ήξεραν στο υποθηκοφυλακείο; Ε, εκεί δεν ξέρουν κάτι τέτοιο!", λέει άνθρωπος που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Άνδρο.

Όσο για τις μετοχές της στο ξενοδοχείο του Ματέο όπως λέει ο ίδιος άνθρωπος ο Ματέο έχει πάρει την έγκριση για να επεκτείνει το ξενοδοχειακό του συγκρότημα, όμως η Ελενίτσα του δεν έχει κάποια σχέση με αυτό.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι το ζευγάρι έχει κάνει το Αθήνα-Άνδρο συχνό φαινόμενο, αφού οι αποδράσεις του τα σαββατοκύριακα είναι πλέον η συνήθεια που έγινε λατρεία.

Ελένη Αναστασάκη