Μάχη για ένα πλάνο με τη Μαντόνα

17.07.2008
Ανάμεσα στους 70.000 τυχερούς θεατές που θα δουν τη συναυλία της Μαντόνα θα βρίσκονται η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, αφού ήδη έχουν εξασφαλίσει το «μαγικό» εισιτήριο για να την παρακολουθήσουν από την εξέδρα των VIPs.

Ανάμεσα στους 70.000 τυχερούς θεατές που θα δουν τη συναυλία της Μαντόνα θα βρίσκονται η Άννα Βίσση και η Δέσποινα Βανδή, αφού ήδη έχουν εξασφαλίσει το «μαγικό» εισιτήριο για να την παρακολουθήσουν από την εξέδρα των VIPs. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Άννα Βίσση θα παρευρεθεί συνοδευόμενη από τη μοναχοκόρη της Σοφία αλλά και από τον αγαπημένο της Χρήστο Ψωμόπουλο. Από την άλλη πλευρά, η Δέσποινα Βανδή θα συνοδεύεται από το σύζυγό της Ντέμη Νικολαϊδη. Οι δύο Ελληνίδες τραγουδίστριες επιθυμούν διακαώς να βρεθούν στον κύκλο της Μαντόνα και μάλιστα να τις απαθανατίσουν οι κάμερες δίπλα της. Έχουν λοιπόν εξαπολύσει λυτούς και δεμένους ώστε να βρουν τον τρόπο που θα τις φέρει δίπλα στη «βασίλισσα της ποπ».

Οποιος ή όποια βρεθεί κοντά της θα πάρει αρκετή από τη λάμψη της, αφού είναι γεγονός ότι θα υπάρχουν κάμερες από όλους τους ελληνικούς τηλεοπτικούς σταθμούς, αλλά και από κανάλια ολόκληρου του πλανήτη! Όσο για το ποιος θα είναι ο τυχερός που θα κάνει support στη συναυλία της μεγάλης σταρ; Οι πληροφορίες μας θέλουν τους διοργανωτές της συναυλίας να προσανατολίζονται σε ένα από τα συγκροτήματα της ελληνικής RnB σκηνής με επικρατέστερους μέχρι στιγμής τους «Goin Τhrough».

Μεγάλο ενδιαφέρον, πάντως, θα έχει αν οι δύο τραγουδίστριες θα κάθονται κοντά, ώστε οι τηλεοπτικοί φακοί να καταγράψουν τις αντιδράσεις τους, που σίγουρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον, αν όχι μεγαλύτερο ακόμη και από αυτή καθεαυτή τη συναυλία.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ