Η dolce vita της Πάρις Χίλτον

01.06.2010
Μπορεί ο χωρισμός της από τον αμερικανό μπειζμπολίστα Νταγκ Ρέϊνχαρτ (Doug Reinhardt) να μετρά μερικές εβδομάδες μόλις, όμως η διάσημη κληρονόμος Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) δεν είναι από τα κορίτσια που κάθονται σπίτι να κλάψουν τον πρώην.
Μπορεί ο χωρισμός της από τον αμερικανό μπειζμπολίστα Νταγκ Ρέινχαρτ (Doug Reinhardt) να μετρά μερικές εβδομάδες μόλις, όμως η διάσημη κληρονόμος Πάρις Χίλτον (Paris Hilton) δεν είναι από τα κορίτσια που κάθονται σπίτι να κλάψουν τον πρώην.

Ειδικά στην περίπτωση της 29χρονης Χίλτον, κανένα πάρτυ δεν είναι αρκετό για να κρατήσει τη λαχτάρα της για διασκέδαση. Η Πάρις έδωσε μάλιστα σε αποκλειστικότητα στην βρετανική εφημερίδα "Daily Mail" πρόσβαση στο φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών που κάνει τις τελευταίες εβδομάδες.

Σε κάποιες από τις φωτογραφίες η Πάρις ποζάρει αγκαλιά με τον 24χρονο Ιησού Λουζ (Jesus Luz), τον υποτιθέμενο αγαπημένο της Βασίλισσας της Ποπ, Μαντόνα. Η Πάρις δήλωσε στην εφημερίδα πως τη στιγμή που διασκέδασε στο πλευρό του Ιησού, δεν είχε ιδέα για το ποιόν είχε στο πλευρό της.

Σύμφωνα με την Πάρις, οι στιγμές που πέρασε στα πάρτι που έγιναν στις Κάννες με αφορμή το φετινό Φεστιβάλ, ήταν τα καλύτερα της ζωής της:

'Πέρασα εκπληκτικά φέτος στις Κάννες. Μάλλον, αυτό είχε να κάνει με το γεγονός πως φέτος ήμουν ελεύθερη!", είπε όλο νόημα η νεαρή κληρονόμος που πέρσι είχε εμφανιστεί στο Φεστιβάλ Καννών χεράκι - χεράκι με τον Νταγκ.

Επιστρέφοντας στο άλμπουμ των διακοπών της Πάρις, έχουμε την ευκαιρία να την θαυμάσουμε στις αγαπημένες πόζες με αποκαλυπτικά μπικίνι δίπλα στην πισίνα του γιοτ της ενώ μια από τις εντυπωσιακές πόζες της Χίλτον είναι εκείνη στην οποία δίνει φιλάκια σε ένα τεράστιο μπουκάλας επώνυμης σαμπάνιας. Ανάμεσα στους υπόλοιπους γνωστούς και αγνώστους που ποζάρουν με την Πάρις, είναι και η αδερφή της Νίκι Χίλτον (Nicky Hilton) αλλά και οι γονείς της Κάθι (Kathy) και Ρίτσαρντ (Richard).

"Η οικογένεια μου και εγώ μείναμε στο εκπληκτικό γιοτ μας και ένιωσα πολύ καλά για το χρόνο που πέρασα μαζί τους", είπε όλο χαρά η Πάρις!

Όσο για την σχέση της με τον Νταγκ, φαίνεται πως η κληρονόμος την έχει ξεπεράσει εντελώς παρά το γεγονός πως πέρσι δήλωνε έτοιμη να παντρευτεί τον Ρέινχαρτ. Όπου σταθεί κι όπου βρεθεί η Πάρις (από πάρτυ σε πάρτυ δηλαδή) δηλώνει ελεύθερη και ωραία και επιμένει πως τα καλά της ελεύθερης ζωής είναι πολλά:

"Είμαι ελεύθερη και ευτυχισμένη. Ποτέ πριν δεν ήμουν μόνη. Πάντα είχα στο πλευρό μου ένα αγόρι. Τώρα νιώθω ανεξάρτητη και έχω την ευκαιρία να μάθω τον εαυτό μου καλύτερα κι όχι να ξοδεύω ώρες σε κάποιον άλλο", τόνισε η πολυτάλαντη Πάρις για να προσθέσει:

"Έχω μάθει πολλά για τους άντρες. Ξέρω ότι δεν μπορείς να έχεις εμπιστοσύνη σε πολλούς από αυτούς. Ζώντας μέσα στη βιομηχανία θεάματος, ποτέ δεν ξέρεις τις προθέσεις που έχουν τ' αρσενικά απέναντί σου".

Πάντως, εκτός από τα ξενύχτια, η Πάρις επιτελεί και θεάρεστο έργο για χάρη των ΗΠΑ. Η Πάρις βρέθηκε στο πλευρό των αμερικανών στρατιωτών ως επίσημη πρέσβειρα για την νέα πρωτοβουλία με τίτλο "Τραγούδια για τους στρατιώτες" (Songs For Soldiers) που ανέλαβε η οργάνωση "USO" η οποία έχεις ως στόχο να παρέχει ηθική και ψυχολογική υποστήριξη στους στρατευμένους Αμερικανούς.

Η Χίλτον βρέθηκε στο πάρτυ που οργανώθηκε για την προσπάθεια αυτή στη Νέα Υόρκη και δήλωσεσχετικά:

Πάντα ψάχνω να βρίσκω τρόπους για να χρησιμοποιώ τη φωνή μου για καλό σκοπό και πιστεύω πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να στηρίζω με τα τραγούδια μου τους φαντάρους της χώρα μου που κινδυνεύουν καθημερινά για το καλό μας".

Μέσω της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, κάθε αμερικανός στρατιώτης που υπηρετεί στο Αφγανιστάν και το Ιράκ θα εφοδιαστεί με ένα mp3 με ποικιλία τραγουδιών από διάφορους καλλιτέχνες με σκοπό να χαλαρώνουν και να διώχνουν το στρες. Στη λίστα των τραγουδιών, υπάρχουν μερικά και της Πάρις Χίλτον!

Επιμέλεια: Κατερίνα Πατούλια