Κέιτ: Ο Γουίλιαμ είναι πολύ γλυκός και με κακομαθαίνει

18.06.2012
Σε μια εκδήλωση πολύ διαφορετική από αυτές που συνηθίζει βρέθηκε χθες η δούκισσα του Κέιμπριτζ και έκανε εκμυστηρεύσεις για τον αγαπημένο της.


Στο πλαίσιο μίας από τις φιλανθρωπίες που υποστηρίζουν με τον σύζυγό της, η Κέιτ (Kate) πήρε μέρος σε μια εκδρομή στη φύση όπου συμμετείχαν "μαθητές από λιγότερα ευνοημένα περιβάλλοντα".

Στο πρωτότυπο κάμπινγκ που πραγματοποιήθηκε από τα σχολεία ARK στο Κεντ, η 30χρονη πριγκίπισσα είχε την ευκαιρία να απολαύσει τη φύση και την παρέα των μικρών παιδιών που όμως φαίνεται ότι είχαν μόνο μία απορία. Και την εξέφρασαν.

"Θέλαμε να μάθουμε πώς είναι να είσαι πριγκίπισσα", αποκάλυψε αργότερα μια μικρούλα που συμμετείχε στην εκδρομή, φανερώνοντας αμέσως και την απάντηση που πήραν δια στόματος της Κέιτ.

"Είπε ότι είναι πολύ όμορφο να είσαι πριγκίπισσα. Είπε ότι έχει επισκεφτεί πολλά μέρη στον κόσμο, αν και όχι τόσα όσα ο Γουίλιαμ (William). Είπε και ότι ο Γουίλιαμ είναι πολύ γλυκός και ευγενικός και ότι την κακομαθαίνει", μετέφερε η μικρούλα που μάλλον ικανοποιήθηκε με την περιγραφή της ζωντανής πριγκίπισσας, την οποία παρεμπιπτόντως χαρακτήρισε "πολύ πολύ όμορφη".

Όσο για τη νεαρή δούκισσα; Ακόμη και στο δάσος με στυλ μπήκε συνδυάζοντας ακόμη μια φορά οικονομικές με άλλες, πιο εξεζητημένες επιλογές.

Το στενό τζιν που φορούσε ήταν από τη γνωστή εταιρεία Zara (και κόστιζε £29.99) όπως και η χακί μπλούζα της. Όμως το πουκάμισό της ήταν Burberry ενώ το αδιάβροχό της είχε την υπογραφή της εταιρείας Really Wild.

Όσο για τις γαλότσες της; Ήταν χειροποίητες και κόστισαν περίπου £300. Φτιαγμένες από τον 80χρονο γάλο τεχνίτη Λε Σαμό (Le Chameau) είχαν δερμάτινα τελειώματα και έδεναν άψογα με το όλο εκδρομικό λουκ.

Ζ. Κ.