Ράσελ Κρόου: €25 εκ. δώρο διαζύγιου στη γυναίκα του

16.10.2012
Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, η πρώην σύζυγος του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού φεύγει από τον γάμο τους κατά πολύ πλουσιότερη.


Ο Ράσελ Κρόου (Russell Crowe) και η Ντανιέλ Σπένσερ (Danielle Spencer) χώρισαν πρόσφατα ύστερα από εννέα χρόνια γάμου και καθώς το προγαμιαίο συμβόλαιο που είχαν υπογράψει όριζε ως μίνιμουμ τα τρία ώστε η 43χρονη ηθοποιός να έχει την όποια αξίωση στην περιουσία του άντρα της, τα υπόλοιπα είναι απλά… μαθηματικά!

Η "αξία" του 48χρονου σταρ υπολογίζεται στα €55 εκατομμύρια ευρώ και περιλαμβάνει μεταξύ των άλλων ένα λοφτ αξίας €7 εκατομμυρίων, και μία φάρμα αξίας €23 εκατομμυρίων.

Το διαζύγιο των Κρόου έσκασε σαν κεραυνός εν αιθρία στο Χόλιγουντ καθώς επρόκειτο για ένα ζευγάρι χαμηλών τόνων που έμοιαζε πολύ αγαπημένο.

Βέβαια, πέρσι είχαν ακουστεί μερικοί "ψίθυροι" καθώς οι κακές γλώσσες ήθελαν την Ντανιέλ να κάνει "ύποπτη" παρέα με τον Ντάμιεν Γουάιτγουντ (Damien Whitewood) -καβαλιέρο της στο σόου "Dancing with the stars".

Ποιος ξέρει;

Το θέμα είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός και το κύριο μέλημα των δύο πρώην συζύγων είναι μόνο οι δύο γιοι τους, ο 8χρονος Τσαρλς (Charles) και ο 6χρονος Τένισον (Tennyson) οι οποίοι έχουν εξασφαλιστεί με έναν λογαριασμό €2,5 εκατομμυρίων έκαστος.

Ζ. Κ.