Η Κέιτ σύμβολο του σεξ... χωρίς προφυλάξεις!

04.02.2013
Αυτό και αν είναι ενδιαφέρον: η εγκυμοσύνη του πριγκιπικού ζεύγους της Βρετανίας ενδέχεται και να λύσει το… δημογραφικό πρόβλημα της χώρας!


Ο Γουίλιαμ (William) και η Κέιτ (Kate) ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι στις αρχές του Δεκέμβρη, νωρίτερα από ό,τι είχαν προγραμματίσει, λόγω του ότι η μέλλουσα μανούλα χρειάστηκε να νοσηλευτεί εκείνες τις μέρες. Και φυσικά κάτι τέτοιο δεν ήταν δυνατό να κρατηθεί μυστικό.

Αυτό όμως που έχει ενδιαφέρον ως συνέχεια της είδησης είναι τα στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώνουν οι άνθρωποι της "Clearblue" καταγράφοντας σημαντικότατη αύξηση στις πωλήσεις των προϊόντων της. Πρόκειται για γνωστή εταιρεία οικιακών τεστ γονιμότητας και εγκυμοσύνης που δεν μπορεί να παραβλέψει την απόλυτη χρονική σύνδεση ανάμεσα στην "άνευ προηγουμένου" αύξηση στις πωλήσεις των εν λόγω προϊόντων και την επίσημη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της δούκισσας του Κέιμπριτζ.

Ειδικοί θεωρούν ότι πολλές γυναίκες θέλουν να νιώσουν μιας κάποιας μορφής ταύτιση με τη νεαρή πριγκίπισσα και θεωρούν ότι βιώνοντας παράλληλες εγκυμοσύνες θα το πετύχουν.

Βέβαια, δεν είναι το πρώτο σχετικό γεγονός καθώς και κάτι παρόμοιο συνέβη αμέσως μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της Λαίδης Νταϊάνα (Diana).

Ερμηνεύοντας τα στοιχεία, γυναικολόγοι της εποχής είχαν προβλέψει ότι εν όψει της γέννησης του πρίγκιπα Χάρι (prince Harry), το 1984, θα γεννιόταν περίπου 60.000 περισσότεροι Βρετανοί.

Τώρα, αν ο λόγος για την τωρινή… κινητικότητα είναι η εγκυμοσύνη της Κέιτ ή αν συνδέεται κάπως και το ερωτικό μυθιστόρημα "50 αποχρώσεις του γκρι" που έχει "σπάσει τα ταμεία" –ή έστω ένας συνδυασμός τους-… θα φανεί σε λιγότερο από 9 μήνες! Πάντως, ειδικοί περιμένουν τις γεννήσεις στη Βρετανία να φτάσουν σε πρωτοφανή επίπεδα που παρόμοια είχαν να καταγραφούν εδώ και 30 χρόνια.

Ζ. Κ.