Δες την Κέιτ -και την κοιλίτσα της- με μπικίνι

13.02.2013
Σε "χλωρό κλαρί" δεν τους αφήνουν οι παπαράτσι τους πρίγκιπες που προσπαθούν να βρουν λίγο χρόνο για τους εαυτούς τους και δεν τα καταφέρνουν.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες μέρες, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ (prince William) και η Κέιτ (Kate) έκαναν ολιγοήμερες διακοπές στο νησί Μυστίκ –όπου μάλιστα πήγαν και οι γονείς Μίντλετον (Middleton).

Όμως, ακόμη και εκεί οι παπαράτσι παραμόνευαν και σήμερα δημοσιεύονται στον Ιταλικό Τύπο φωτογραφίες που προκαλούν ακόμη έναν πονοκέφαλο στο παλάτι.

Το ιταλικό περιοδικό "Chi" και η βρετανική βασιλική οικογένεια έχουν μακρά –και όχι ευχάριστη- ιστορία καθώς ήταν εκείνο που είχε δημοσιεύσει φωτογραφία της πριγκίπισσας Νταϊάνα (Diana) μετά το θανατηφόρο αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι ενώ πέρσι είχε προκαλέσει μέγα σκάνδαλο με σειρά τόπλες φωτογραφιών της πριγκίπισσας Κέιτ.

Το ίδιο περιοδικό, λοιπόν, το έκανε πάλι το θαύμα του μοστράροντας στο εξώφυλλό του την πρώτη φωτογραφία της "πριγκιπικής κοιλίτσας" σε όλο της το μεγαλείο.

Η Κέιτ και ο Γουίλιαμ κάνουν τη βόλτα τους αμέριμνοι στη μαγευτική παραλία του Μιστίκ και ο φωτογράφος τους απαθανατίζει με τα μαγιουδάκια τους –και το μωράκι τους φυσικά.

Κύκλοι του παλατιού μεταφέρουν την αγανάκτηση του ζεύγους, αλλά και της οικογένειας καθώς για ακόμη μια φορά "παραβιάστηκε τόσο βάναυσα η ιδιωτική τους ζωή".

Ζωή Κίττα