Μπάκινχαμ: Το παλάτι αποκάλυψε ποιος θα είναι κουμπάρος του Harry

26.04.2018
Μπάκινχαμ: Το παλάτι αποκάλυψε ποιος θα είναι κουμπάρος του Harry
Η αντίστροφη μέτρηση για τον γάμο του 33χρονου πρίγκιπα με την αγαπημένη του, Meghan Markle, συνεχίζεται και οι πληροφορίες για την τελετή έρχονται λίγες λίγες.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle πρόκειται να παντρευτούν στις 19 Μαΐου και μόλις σήμερα ανακοινώθηκε από το παλάτι ότι κουμπάρος του 33χρονου πρίγκιπας θα είναι ο μεγάλος του αδελφός, William. Φυσικά αυτό δεν έρχεται ως "κεραυνός εν αιθρία" καθώς ήταν απόλυτα αναμενόμενο. Απλά οριστικοποιήθηκε το τυπικό κομμάτι.

Η επίσημη ανακοίνωση λοιπό, γράφει τα εξής:

"Ο πρίγκιπας Harry ζήτησε από τον αδελφό του, δούκα του Κέιμπριτζ να είναι κουμπάρος του στον γάμο του με την δ. Meghan Markle.
Ο δούκας του Κέιμπριτζ νιώθει μεγάλη τιμή και ανυπομονεί να σταθεί στο πλευρό του αδλεφού του στο St George's Chapel του Windsor στις 19 Μαΐου.
Ο πρίγκιπας Harry ήταν ο κουμπάρος του δούκα του Κέιμπριτζ στον γάμο του με τη δ. Catherine Middleton το 2011"

Ιδού και η ανακοίνωση με πολύ ενδιαφέρουσες φωτογραφίες και το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε την ανάλογη ανακοίνωση για την επιλογή της νύφης ως Maid of Honour. Για την ιστορία, τον ρόλο αυτό στον πλευρό της Kate είχε αναλάβει η αδελφή της, Pippa Middleton, η οποία είχε γράψει τη δική της ιστορία με το φόρεμα που είχε επιλέξει να φορέσει!