Δύσκολα τα πράγματα για τη μητέρα της Meghan Markle: Τι συμφωνητικό την ανάγκασε τα υπογράψει το Παλάτι;

01.06.2018
Δύσκολα τα πράγματα για τη μητέρα της Meghan Markle: Τι συμφωνητικό την ανάγκασε τα υπογράψει το Παλάτι;
Το να δεις την κόρη σου να παντρεύεται γαλαζοαίματο είναι από μόνο του κάτι ιδιαιτέρως κολακευτικό.

Πόσω μάλλον όταν ο άνδρας που την οδηγεί στην εκκλησία ανήκει στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας!

Η μητέρα της Meghan Markle, Doria Ragland, έζησε το απίστευτο όταν παρακολούθησε την κόρη της να παντρεύεται με όλες τις τιμές τον Πρίγκιπα Harry, σε μία τελετή αξίας δεκάδων εκατομμυρίων λιρών την οποία παρακολούθησαν άνθρωποι σε ολόκληρο τον κόσμο.

Να που, όμως, ο γάμος αυτός, τελικά προκαλεί… πονοκέφαλο τόσο στην ίδια (με όλους τους κανόνες με τους οποίους καλείται να συμβαδίσει) όσο και στη μητέρα της, αφού οι περιορισμοί είναι πολλοί και στη δική της περίπτωση.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν νέα δημοσιεύματα που αφορούν στην 61 ετών μαμά της όμορφης Meghan.

Σύμφωνα με αυτά, η ίδια λίγο πριν επιστρέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες κλήθηκε να υπογράψει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό βάσει του οποίου απαγορεύεται ρητά να μιλά από εδώ και στο εξής για τη ζωή της κόρης της χωρίς πρώτα να έχει ενημερώσει τη βασιλική οικογένεια!

«Η Doria απαγορεύεται να μιλήσει, να αναφερθεί ή έστω να υπονοήσει ότι αναφέρεται στην κόρη της, Meghan Markle, αλλά και τη νέα της ζωή, εκτός κι αν πριν μιλήσει ενημερώσει τη βασιλική οικογένεια. Πριν φύγει, την έβαλαν να υπογράψει ένα συμφωνητικό εχεμύθειας ώστε να είναι σίγουροι ότι δεν θα αποκαλύψει τίποτα», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσίευμα του «Radar Online».

Και δεν μιλάμε φυσικά για δημόσιες δηλώσεις της στα Μέσα, αλλά ακόμα και για μια κουβέντα με τους συγγενείς τους. Η Meghan πλέον… ανήκει σε άλλο κόσμο και το Παλάτι φέρεται να είναι πολύ αυστηρό ως προς τα πράγματα που διαρρέουν.

Χμ. Να που τελικά η ζωή μετά τον γάμο με έναν γαλαζοαίματο δεν είναι δα και τόσο ρόδινη…