Meghan Markle: Δες πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της [Photos]

07.12.2018
Meghan Markle: Δες πόσο μεγάλωσε η κοιλιά της [Photos]
Ο παπαρατσικός φακός την "τσάκωσε" σε μη επίσημη εμφάνιση με τον σύζυγό της.

Το δεύτερο τρίμηνο της εγκυμοσύνης της πρέπει να διανύει λογικά η Meghan Markle και, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει αποφασίσει να παραμείνει ενεργή μέχρι και τις τελευταίες μέρες πριν γεννήσει.

Το παιδί της, που θα είναι το πρώτο με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry, αναμένεται την άνοιξη, περίπου στα τέλη Μαρτίου, σύμφωνα με τελευταίους υπολογισμούς και, μάλλον όχι στο μαιευτήριο όπου γέννησε η Kate και τα τρία παιδιά της, αλλά και η αδελφή της, Pippa το αγοράκι της, πρόσφατα.

Η Μeghan λέγεται ότι σκέφτεται εναλλακτικές μεθόδους για τον τοκετό της ενώ δεν αποκλείει και το ενδεχόμενο να γεννήσει στο σπίτι της.

Φυσικά, αυτές οι πληροφορίες δεν θα γίνουν γνωστές παρά την τελευταία στιγμή, όμως και σε αυτό το επίπεδο έχουν το ενδιαφέρον τους.

Ενώ λοιπόν οι γιορτές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και όλοι περιμένουν να παρακολουθήσουν τις εξελίξεις στη φημολογούμενη κόντρα της Meghan με τη συννυφάδα της, Kate, εκείνη κρατά χαμηλούς τόνους και έχει κάπως αραιώσει τις επίσημες εμφανίσεις της.

Διάβασε επίσης: Μέγα σκάνδαλο στο παλάτι ύστερα από πρωτοφανές δημοσίευμα που "ξεσκεπάζει" τη Meghan Markle και τις "τακτικές" της

Ο φωτογραφικός φακός ωστόσο την "τσάκωσε" σε πρόσφατη έξοδό της με τον Harry όπου, φυσικά, τον πρώτο λόγο είχε η... κοιλιά της.

Φούσκωσε πολύ η Meghan. Και, βέβαια, είναι απόλυτα φυσιολογικό, αυτό. Ιδού και τα ντοκουμέντα.