Kate Middleton: Η δημόσια κίνηση που έκανε με τη Charlotte και ξάφνιασε τους πάντες

07.12.2018
Kate Middleton: Η δημόσια κίνηση που έκανε με τη Charlotte και ξάφνιασε τους πάντες
Γιατί μπορεί να τρέχει "γαλάζιο" αίμα στις φλέβες της μικρής πριγίπισσας, όμως δεν παύει να είναι άνθρωπος! Με ό,τι σημαίνει αυτό!

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παρά την αρχική αντίδραση που υπήρξε από το παλάτι όταν η αδικοχαμένη Diana -άθελά της και κυρίως λόγω χαρακτήρα- έδωσε στο στέμα ένα πιο... ανθρώπινο πρόσωπο, η προσέγγιση αυτή είναι πια ζητούμενο για τους εστεμμένους της Βρετανίας. Και όχι μόνο, εδώ που τα λέμε.

Ο θεσμός της βασιλίας στην Ευρώπη, επιδεικνύει γενικότερα -και απολύτως σκόπιμα- ένα πιο προσιτό πρόσωπο, που στο Ηνωμένο Βασίλειο εκπροσωπείται άριστα από τον δεύτερο στη διαδοχή για τον θρόνο, πρίγκιπα William και τη σύζυγό του, Kate Middleton αλλά και, τελευταία, από τον μικρό το αδελφό, πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του, Meghan.

Πρόσφατα, η δούκισσα του Cambridge έδειξε ακόμη μια φορά το πιο "ανθρώπινο" πρόσωπο της βασιλικής οικογένειας, όταν σαν μια "κοινή θνητή" -που είναι, ούτως ή άλλως- μπήκε σε μια παμπ του Λονδίνου, μαζί με τη θυγέρα της. Ή μάλλον... εξ' αιτίας εκείνης.

Και εξηγούμε!

Όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ από χθες, η Kate και η Charlotte ταξίδευαν πριν από μερικές μέρες και έμπλεξαν σε κίνηση στον πάντα busy A3 οδικό περιφερειακό άξονα του Λονδίνου, όταν η τριών ετών πριγκίπισσα παραπονέθηκε ότι ήθελε να πάει στην τουαλέτα και ότι δεν μπορούσε άλλο να κρατηθεί!

Άλλη λύση δεν υπήρχε λοιπόν και το θέμα έπρεπε να διευθετηθεί άμεσα.

Διάβασε επίσης: Kate και William: Η τρυφερή στιγμή μέσα στην εκκλησία που δεν πρόσεξε κανείς [photo]

Το αυτοκίνητο, λοιπόν, σταμάτησε έξω από μια τοπική παμπ και, όπως μεταδίδει η DailyMail, ένας ειδικός φρουρός με πολιτικά μπήκε πρώτος στον χώρο και ρώησε αν μπορεί ένα κοριτσάκι να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα. Αφού έλεγξε με προσοχή τον χώρο, έδωσε την άδεια να περάσουν μέσα οι Kate με τη Charlotte προς τέραστια έκπληξη των θαμμώνων της παμπ.

"Καθόμουν στη συνηθισμένη μου θέση όταν είδα την Kate Middleton, εννοώ τη δούκισσα του Cambridge και την κόρη της, πριγκίπισσα Charlotte να μπαίνουν μέσα", περιγράφει η Maggie McKinney - η οποία προφανώς είναι "μόνιμη" στο κατάστημα. "Το κοριτσάκι έτρεξε προς την τουαλέτα και μαζί η μαμά της. Δεν πρέπει να έμειναν στο μαγαζί πάνω από 10 λεπτά", συμπληρώνει, ενώ συμπλήρωσε ότι η Kate έδειχνε "πολύ καλή".

Διάβασε και αυτό: Kate και Meghan: Οι "κοινές θνητές" νύφες του Buckingham και οι προίκες τους

Έκπληξη, λοιπόν, για τους θαμμώνες της παμπ, που όμως αποδεικνύει ότι όντως, και οι γαλαζοαίματοι είναι άνθρωποι!