Meghan Markle: Εμφάνιση-έκπληξη με μαύρο νύχι και... boomerang, όμως μια απορία σχετικά με την κοιλιά της την έχουμε [photos]

11.12.2018
Meghan Markle: Εμφάνιση-έκπληξη με μαύρο νύχι και... boomerang, όμως μια απορία σχετικά με την κοιλιά της την έχουμε [photos]
Όλοι μιλάνε για αυτή την εμφάνιση της δούκισσας του Sussex. Και δικαίως!

Το έκανε πάλι το "θαύμα" της η Meghan Markle. Μετά το πρωτοφανές δημοσίευμα που "ξεσκέπαζε τις τακτικές της" και ενώ πολύς κόσμος ασχολείται με τη φημολογούμενη "έχθρα" της με τη συννυφάδα της, Kate Middleton, η δούκισσα του Sussex φόρεσε τα καλά της και έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στη σκηνή των χθεσινών Βρετανικών βραβείων Μόδας που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο.

Αφορμή στάθηκε η βούληση της δούκισσας του Sussex να τιμήσει τη γυναίκα που "υπέγραψε" το νυφικό της. Η Claire Waight Keller, καλλιτεχνική διευθύντρια του οίκου Givenchy τιμήθηκε χθες με το βραβείο του καλύτερου βρετανού σχεδιαστή της χρονιάς (British Designer of the Year Womenswear Award) και η Meghan ήταν εκεί να της το παραδώσει.

Η Meghan μίλησε με τα πιο θερμά λόγια για την Claire και το ίδιο έκανε κι εκείνη με τη σειρά της, τονίζοντας το πόσο κοντά ήρθε στη δούκισσα, ως άνθρωπο, τον καιρό που δούλευαν επάνω στο νυφικό της.

Διάβασε επίσης: Royal Fabulous Four: Δε φαντάζεσαι πώς επικοινωνούν μεταξύ τους τα δυο γαλαζοαίματα ζευγάρια

Οι δυο γυναίκες, φανερά συγκινημένες αγκαλιάστηκαν επί σκηνής, ενώ πραγματικά, για ακόμη μια φορά, η αίσθηση που απέπνεε η δούκισσα του Sussex ήταν απίστευτα ζεστή και προσιτή.

Έχοντας επιλέξε ένα one-shoulder Givenchy μαύρο μακρύ φόρεμα, χρυσά πέδιλα Tamara Mellon και χρυσά βραχιόλια Pippa Small, η 37χρονη Meghan έλαμψε στο πλευρό της παρουσιάστριας και επίσης υπέρκομψης, Rosamund Pike, όμως... ρίξε μια ματιά στις φωτογραφίες ξανά.. Δεν σου φαίνεται κάτι περίεργο;

Είθιστε οι εγκυμονούσες να κρατούν τις κοιλίτσες τους πολύ συχνά. Τις περισσότερες φορές, μάλιστα, η κίνηση αυτή γίνεται ασυναίσθητα. Στην περίτπωση της Meghan όμως, οφείλουμε να παρατηρήσουμε ότι μάλλον το... παρακάνει! Εντάξει, με μεγάλη τρυφερότητα και αγάπη κρατά την κοιλίτσα της, είναι πανευτυχής και δεν το κρύβει. Μα... συνέχεια;

Φυσικά και έχει δικαίωμα, όμως το ίδιο έχουμε κι εμείς να αναρωτηθούμε. Και να την κάνουμε τη σύγκριση: Τρία παιδιά κυοφόρησε η Kate, τέτοια κίνηση -σχεδόν εμμονική, ας μας συγχωρηθεί ο χαρακτηρισμός- δεν έχουμε δει!

Υπογραμμίζοντας ότι το σχόλιο αφορά μόνο στην εικόνα που βγαίνει προς τα έξω και τίποτα πιο "βαθύ" ως προς την αγάπη γονιού προς παιδί και τα σχετικά, στεκόμαστε σε ένα ακόμη "ενδιαφέρον" σημείο της χθεσινής εμφάνισης της δούκισσας που έχει βαλθεί να την "ξεκάνει" τη γιαγιά Ελισάβετ.

Μα, μαύρο βερνίκι στα χέρια; Πού ακούστηκε κάτι τέτοιο, σε μέλος της βασλικής οικογένειας! Τώρα, από όσο μπορούμε να υποθέσουμε, δύο τα τινά: Ή που τα πράγματα έχουν αλλάξει υπερβολικά και τα όρια του πρωτοκόλλου έχουν γίνει... λάστιχα -που μια χαρά μας ακούγεται μια επικαιροποίηση πεπαλαιωμένων συνηθειών- ή που η Meghan είναι πραγματικά "επαναστάτης ποπολάρος" και σε αυτή την περίπτωση αναμένουμε με ενδιαφέρον να δούμε αν υπάρξει κάποια αντίδραση από τους... ανώτερους!

Και σαν κερασάκι στην τούρτα, ιδού και η πόζα boomerang στο Photobooth στην οποία "πρωταγωνιστούν" οι τρεις γυναίκες που προαναφέραμε και αναρτήθηκε, αρχικά στον επίσημο λογαριασμό των βρετανικών βραβείων, από όπου και σβήστηκε όμως πολύ σύντομα, και κατόπιν στον λογαριασμό του φωτογράφου Yvan Fabing. Όπου, φυσικά (!), η Meghan κρατά και πάλι την κοιλιά της! Δεν την ακουμπά, δεν τη χαϊδεύει... την κρατά!

Ιδού:

Ζωή Κίττα