Απίθανες οι χριστουγεννιάτικες βασιλικές φωτογραφίες: Ο πρίγκιπας Louis κλέβει την παράσταση

14.12.2018
Απίθανες οι χριστουγεννιάτικες βασιλικές φωτογραφίες: Ο πρίγκιπας Louis κλέβει την παράσταση
Μόλις δόθηκαν στη δημοσιότητα.

Με αφορμή τις γιορτές που πλησιάζουν το παλάτι του Kensington και το Clarence House έδωσαν στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν για τις ευχετήριες κάρτες των μελών της βασιλικής οικογένειας φέτος.

Και τις περιμέναμε με αγωνία, κυρίως για μια νεότερη λήψη του πρίγκιπα Louis, ο οποίος και επιβεβαιώνει τις προσδοκίες μας. Ακόμη μια φορά δείχνει ότι είναι γεννημένος για τον φακό!

Η φωτογραφία που επέλεξε η οικογένεια των Cambridge για την πρώτη χρονιά τους με πέντε μέλη, είναι πολύ χαλαρή με... country style. Με τζιν, μπότες και πουλοβεράκια, ποζάρουν όλοι χαμογελαστοί στον φακό, σε μια φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε από τον φωτογράφο Matt Porteous στους κήπους του Anmer Hall στο σπίτι τους στο Norfolk.

Διάβασε επίσης: Royal Fabulous Four: Δε φαντάζεσαι πώς επικοινωνούν μεταξύ τους τα δυο γαλαζοαίματα ζευγάρια

Ο Kate κρατά στην αγκαλιά της τον Louis, ο οποίος δείχνει απίστευτα βολεμένος με βλέμμα μεγάλου ανθρώπου και ύφους επίσης μεγάλου... "μούτρου" -ας μας επιτραπεί η έκφραση!

Δίπλα τους, ο πρίγκιπας William, με τζινάκι και το καρό του πουκάμισο χαλαρά ανοιχτό στον λαιμό, κρατά με στοργή τη θυγατέρα του, πριγκίπισσα Charlotte η οποία επιστρατεύει το γνωστό της νάζι γαι τον φακό, ενώ επάνω του ακουμπά κάνοντας τα... ακροβατικά του ο πρωτότοκος και τρίτος στη σειρά για τη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας George, με τις γαλότσες του και το απίθανο χαμογελάκι του.

Μετά τους Cambridges, έχουμε τη φωτογραφία με την οποία επέλεξαν να στείλουν τις ευχές τους οι Sussexes. Μία φωτογραφία άκρως καλλιτεχνική και κάπως... "παράδοξη", ως προς τον λόγο για τον οποίο θα χρησιμοποιηθεί, δηλαδή...

Πρόκειται για μια αδημοσίευτη λήψη του Harry και της Meghan από τη δεξίωση το γάμου τους στο Frogmore House στις 19 Μαΐου, την ώρα που θαυμάζουν τα βεγγαλικά στον ουρανό. Τη λήψη υπογράφει ο Chris Allerton και αυτή θα αποτελέσει τη χριστουγεννιάτικη κάρτα του ζεύγους για φέτος.

Διάβασε επίσης: Η Meghan Markle κοκκινομάλλα! Οι φωτογραφίες που σίγουρα δεν έχεις δει!

Και τέλος, έχουμε τη γλυκύτατη φωτογραφία του πρίγκιπα Κάρολου και την Camilla, οι οποίοι δείχνουν πιο αγαπημένοι από ποτέ. Κάθονται στο παγκάκι που βρίσκεται στους κήπους του Clarence House και ο φωτογράφος Hugo Burnand τους απαθανατίζει καθώς κοιτούν ο ένας τον άλλο με έναν τρόπο που "ξεχειλίζει" συναίσθημα. Ένα συναίσθημα που αντικατοπτρίζει μια ιδιαίτερα έντονη σχέση μιας ολόκληρης ζωής. Δεν είναι έτσι;

Ζωή Κίττα