Η Meghan αναλαμβάνει έναν ρόλο που είχε η βασίλισσα εδώ και 45 χρόνια - Η σημασία της κίνησης

10.01.2019
Η Meghan αναλαμβάνει έναν ρόλο που είχε η βασίλισσα εδώ και 45 χρόνια - Η σημασία της κίνησης
Η είδηση ακουγόταν εδώ και καιρό, όμως τώρα επιβεβαιώθηκε επίσημα από το παλάτι.

Με διαδοχικές αναρτήσεις στο Twitter το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε επίσημα ότι "η δούκισσα του Sussex γίνεται Προστάτης (Patron) τεσσάρων οργανισμών που αντικατοπτρίζουν τους σκοπούς και τα ζητήματα με τα οποία ασχολείται η ίδια εδώ και χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των τεχνών, την πρόσβαση στην εκπαίδευση και την υποστήριξη των γυναικών και της καλής διαβίωσης των ζώων".

Διάβασε επίσης: Σάλος με την επιστροφή της Meghan Markle στο Suits - Τι λέει το παλάτι;

Οι τέσσερις οργανισμοί που έρχονται στην "επίβλεψη" της Meghan είναι οι εξής:

1. Η φιλανθρωπική οργάνωση Smart Works που προσφέρει καθοδήγηση σε άνεργες γυναίκες που πρόκειται να περάσουν από συνέντευξη για δουλειά, αλλά και τον κατάλληλο ρουχισμό. Υπογραμμίζεται ότι τα τελευταία 5 χρόνια καταγράφηκε επιτυχία της τάξης του 60% στις επαγγελματικές προσπάθειες που υποστήριξαν.

2. Το Εθνικό Θέατρο έρχεται επίσης κάτω από τις "φτερούγες" της Meghan, η οποία θυμίζουμε ότι εγκατέλειψε την καριέρα της στο Hollywood για να παντρευτεί τον πρίγκιπά της. Και ο ρόλος αυτός, παρότι κάπως αναμενόμενο λόγω πρότερου... επαγγέλματος, έχει μια ιδιαίτερη βαρύτητα καθώς πρόκειται για έναν ρόλο που κρατούσε η ίδια η βασίλισσα τα τελευταία 45 χρόνια.
Πολύ σημαντική η κίνηση αυτή της Ελισάβετ λοιπόν, η οποία, προφανώς θέλει με αυτό τον τρόπο να τονίσει τη στήριξή της στη νέα "εγγόνα" της, ιδιαίτερα μια στιγμή που εκείνη βάλλεται από μεγάλη μερίδα των ΜΜΕ.

3. Η οργάνωση ACU. Πρόκειται για "τη φωνή της ανώτερης εκπαίδευσης σε όλη την Κοινοπολιτεία η οποία ενώνει πάνω από 500 πανεπιστήμια μέλη σε πάνω από 50 χώρες".

4. Τη φιλοζωική οργάνωση Mayhew, η οποία, όπως διαβάζουμε "δουλεύει με σκύλους, γάτες και κοινότητες που έχουν την ανάγκη της από το 1886.

Ευχόμαστε, λοιπόν, καλή αρχή στις νέες υποχρεώσεις της στη δούκισσα του Sussex, η οποία τους επόμενους μήνες περιμένει το πρώτο της παιδί.

Διάβασε επίσης: Η Meghan αποκάλυψε πότε γεννάει -και μας ξάφνιασε

Ζωή Κίττα