James Middleton: Ο low profile αδελφός της Kate αποκαλύπτει ότι πάσχει από κατάθλιψη

14.01.2019
James Middleton: Ο low profile αδελφός της Kate αποκαλύπτει ότι πάσχει από κατάθλιψη
Παλεύει με το "θηρίο" από το 2016

Σε ένα δημοσίευμα της Daily Mail, αποκαλύπτεται ότι ο μικρός αδελφός της Kate και της Pippa Middleton, παλεύει με τα συμπτώματα που έκαναν την εμφάνισή τους πριν από περίπου δύο χρόνια, περιγράφοντας την αδράνεια του στην επικοινωνία με την οικογένεια και τους στενούς του φίλους, καθώς βυθιζόταν «προοδευτικά όλο και πιο βαθιά στην απόγνωση».

«Ξέρω ότι είμαι πολύ ευλογημένος και ζω μια προνομιούχα ζωή. Αλλά αυτό δεν με έκανε άτρωτο στην κατάθλιψη», έγραψε. «Είναι δύσκολο να περιγράψω την κατάσταση. Δεν είναι μόνο η θλίψη. Είναι μια ασθένεια, ένας καρκίνος του νου».

Μάλιστα δεν σταματάει να λέει ότι αναρρώνει και ότι έχει κατανοήσει την κατάστασή του.

Διάβασε επίσης: Διάσημοι που πάλεψαν με την κατάθλιψη και νίκησαν!

«Αν και ποτέ δεν είπα έχω θεραπευτεί , τώρα το καταλαβαίνω και, με την επαγγελματική βοήθεια, έχω δουλέψει στρατηγικές για την αντιμετώπιση της κατάθλιψης. Σήμερα, αισθάνομαι ότι έχω ένα νέο σκοπό και όρεξη για τη ζωή».

Ίσως οι νέοι στόχοι του James Middleton ήταν και ο λόγος που άνοιξε το προφίλ του στο instagram καθώς μέχρι πρόσφατα, προτιμούσε να κρατά ιδιωτικό το προφίλ του στα social media. Τώρα, ο 31χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε να μοιραστεί τη ζωή του με τον κόσμο, κάνοντας το προφίλ του στο Instagram δημόσιο, επιτρέποντας στους πάντες να ζουν μαζί του τις περιπέτειές του στη φύση και πολλές αγαπησιάρικες στιγμές με τους σκύλους του. Δεν χρειάζεται κάποιος να κάνει πολύ scroll down στo προφίλ του για να καταλάβει τι αγαπάει περισσότερο: τα ζώα και την ύπαιθρο.

The ever growing 🐾 pack

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy) στις

Σε ένα snapshot που καθόταν με κάποια χαριτωμένα κουτάβια, μοιράστηκε με το κοινό τα ονόματά τους στη λεζάντα, γράφοντας, «Rafa, Ella, Zulu, Inka & Luna». Σε μια άλλη εικόνα ποζάρει σε μια βάρκα, στην οποία γράφει από κάτω «πιθανώς μία από τις πιο ξεκάρφωτες αγορές μου στο eBay»! Επίσης, υπάρχουν φωτογραφίες του από τα ταξίδια του σε μέρη ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων του Χονγκ Κονγκ και της Ελβετίας.

Rafa, Ella, Zulu, Inka & Luna 🐾🐾🐾

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη James Middleton (@jmidy) στις

Ο James, ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του τη «νέα εποχή του Willy Wonka», τρέχει αυτήν την περίοδο την εταιρεία του που ονομάζεται Boomf, η οποία επιτρέπει στους πελάτες να εκτυπώνουν τις φωτογραφίες τους από το Instagram σε marshmallows. Αλλά εκτός από τα ταξίδια του, την διαχείριση μιας επιχείρησης και τις στιγμές του με τα αγαπημένα κατοικίδια του, ο James είναι επίσης αφοσιωμένος στην οικογένειά του. Παρόλο που δεν κάνει αναρτήσεις σχετικά με τη βασιλική οικογένειά του, έχει πει στο παρελθόν ότι θέλει να είναι «ο καλύτερος θείος» για τα ανήψια του.