Παντρεύτηκε η Charlotte Casiraghi - Η μοναδική επίσημη φωτογραφία του γάμου και η έμπνευση για το νυφικό

02.06.2019
Παντρεύτηκε η Charlotte Casiraghi - Η μοναδική επίσημη φωτογραφία του γάμου και η έμπνευση για το νυφικό
Το ζευγάρι έχει ήδη ένα παιδί μαζί και από ένα ο καθένας από προηγούμενες σχέσεις.

Οκτώ μήνες μετά τη γέννηση του γιου τους, η Charlotte Casiraghi και ο Dimitri Rassam παντρεύτηκαν χθες (1/6/2019) στο Μονακό.

Η 32χρονη κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας έχει ακόμη έναν γιο, τον 4 ετών Raphael από τη σχέση της με τον γάλλο ηθοποιό Gad Elmaleh και ο Dimitri, έχει μια κόρη, την 5 ετών Darya, από τη σχέση του με το μοντέλο Masha Novoselova.

O 37χρονος Dimitri Rassam, γιος της διάσημης γαλλίδας ηθοποιού και μοντέλου Carole Bouquet και του λιβανέζου κινηματογραφικού παραγωγού Jean Pierre Rassam -που πέθανε, όμως όταν εκείνος ήταν μόλις 4 ετών- παντρεύτηκε σήμερα μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο.

Το παλάτι των Μονεγάσκων έδωσε στη δημοσιότητα μία και μόνο φωτογραφία από το ζευγάρι, όπου η Charlotte φαίνεται με το μίνι φόρεμα που επέλεξε ως νυφικό.

Το κομψό φόρεμα φέρει την υπογραφή του διάσημου οίκου Yves Saint Laurent και, όπως τονίζεται τα social media παραπέμπει σε μια συγκεκριμένη εμφάνιση της γιαγιάς της νύφης, πριγκίπισσας Grace Kelly, από όπου, προφανώς άντλησε και την έμπνευση.

Στα social media επίσης βρήκαμε δυο ακόμη εικόνες από το μυστήριο, περιμένοντας κάτι πιο επίσημο. Μία αίσθηση του υπέρλαμπρου τραπεζιού και μια με τη δεύτερη εμφάνιση του ζεύγους, όπου η νύφη φόρεσε Chanel [από αυτή την εμφάνιση και η φωτογραφία στην αρχήτου θέματος]. Να ζήσουν λοιπόν!!! !

Ζωή Κίττα