Charlotte Casiraghi: Η τιμή στη γιαγιά Grace Kelly και οι σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο και τη διάσημη πεθερά της

03.06.2019
Charlotte Casiraghi: Η τιμή στη γιαγιά Grace Kelly και οι σπάνιες φωτογραφίες με τον γιο και τη διάσημη πεθερά της
Η κόρη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό παντρεύτηκε τον αγαπημένο και πατέρα του δεύτερου παιδιού της.

Μια καλλονή ήταν η Charlotte Casiraghi την ημέρα του γάμου της -όπως ήταν αναμενόμενο βέβαια. Πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο με ισχυρή... γονιδιακή επιβάρυνση. Γιαγιά της η θρυλική Grace Kelly, μαμά της η Καρολίνα του Μονακό!

Στα 32 της χρόνια, η πανέμορφη γαλαζοαίματη παντρεύτηκε για πρώτη φορά, παρότι έχει ήδη γεννήσει δυο παιδιά εκτός γάμου -γεγονός, βέβαια που στην οικογένεια των Μονεγάσκων δεν αξιολογείται καν!

Για την ιστορία, λοιπόν, η Charlotte έχει δυο γιους: τον 4 ετών Raphael από τη σχέση της με τον γάλλο ηθοποιό Gad Elmaleh και τον μόλις 8 μηνών Balthazar, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, πλέον, Dimitri Rassam.

Στη φωτογραφία κάτω βλέπουμε το ζευγάρι να ποζάρει με τον γιο τους και μερικούς φίλους τους αμέσως μετά τον γάμο τους. Σκέτη γλύκα ο μικρούλης στην αγκαλιά του μπαμπά...

Και μια ακόμη φωτογραφία, όμως, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και είναι μία όπου οι νιόπαντροι ποζάρουν με τις μητέρες τους. Και εντάξει, τη μητέρα της νύφης τη γνωρίζεις καλά. Η μητέρα του γαμπρού έχεις καταλάβει ποια είναι;

Ο 37χρονος Dimitri, λοιπόν, παραγωγός στο επάγγελμα είναι γιος της διάσημης γαλλίδας ηθοποιού και μοντέλου Carole Bouquet, η οποία υπήρξε, μεταξύ άλλων, και ένα από τα κορίτσια του James Bond!

Η Bouquet υπήρξε μια από τις πιο όμορφες γυναίκες που πέρασε ποτέ από τη γαλλική σόουμπιζ και μια μικρή ομοιότητα με τη νύφη της είναι ορατή! Ιδού η Carole στα νιάτα της, δίπλα στη γαλαζοαίματη καλλονή που μόλις παντρεύτηκε ο γιος της.

Η νύφη έκανε δύο εμφανίσεις την ημέρα του γάμου της. Η πρώτη, με την υπογραφή του οίκου YSL άντλησε σαφή έμπνευση από μία παλιότερη εμφάνιση της γιαγιάς της, Grace Kelly, την οποία όμως τίμησε και με τη δεύτερη που έφερε την υπογραφή του οίκου Chanel.

H Charlotte επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό κολιέ της πριγκίπισσας Grace, το οποίο, πραγματικά, συμπλήρωνε ιδανικά το ονειρικό look της. Ιδού:

Ζωή Κίττα