Meghan και Harry: Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού για τη βάπτιση του γιου τους

04.07.2019
Meghan και Harry: Ιδού η επίσημη ανακοίνωση του παλατιού για τη βάπτιση του γιου τους
Μία και σήμερα. Το Σάββατο θα βαπτιστεί ο μικρός Archie!

Πολλά έχουν γραφτεί για αυτή τη μέρα που αναμένεται με ανυπομονησία τόσο εντός όσο και εκτός Ηνωμένου Βασιλείου. Τώρα όμως, και ενώ τον γύρο του κόσμου κάνει ένα μάλλον "άβολο" βίντεο για τη σχέση των Sussexes, έχουμε την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού που δεν επιδέχεται αμφισβήτησης.

Στη -μάλλον φειδωλή- ανακοίνωση λοιπόν, διαβάζουμε τα εξής:

Ο Archie Harrison Mountbatten-Windsor θα βαπιστεί σε μια μικρή ιδιωτική τελετή από τον αρχιεπίσκοπο του Canterbury στο ιδιωτικό παρεκκλήσι του Windsor Castle το Σάββατο 6 Ιουλίου.
Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex ανυπομονούν να μοιραστούν μερικές φωτογραφίες που θα έχει τραβήξει την ημέρα εκείνη ο φωτογράφος Chris Allerton.
Οι νονοί, σύμφωνα με τις επιθυμίες τους, παραμένουν κρυφοί

Σε πλήρη αντίθεση με τις βαπτίσεις των παιδιών του William και της Kate η βάπτιση του Archie, όμως τελείως αναμενόμενο το γεγονός, πια. Ο Harry και η Meghan έχουν τη δυνατότητα -και όχι, δεν σπάζουν κανένα πρωτόκολλο- να κάνουν τα πράγματα πιο ιδιωτικά (και μάλλον their way, γενικότερα) και το "εκμεταλλεύονται" στο έπακρον.

Όσο για το ποιοι θα δώσουν το "παρών"; Η λίστα με τους καλεσμένους θα είναι μάλλον περιορισμένη καθώς είναι σαφές ότι οι γονείς του μικρού δεν έχουν διάθεση για "πολλά πολλά", ενώ, θεωρείται σίγουρο ότι οι Cambridges θα παραβρεθούν σύσσωμοι, όπως και οι παππούδες του μικρού, Κάρολος, Καμίλα και Doria.
Δυστυχώς, έχει ακουστεί ότι η βασίλισσα μάλλον θα απουσιάζει από την τελετή λόγω "ανειλημμένων υποχρεώσεων".

Θα φανεί σύντομα. Εμείς να ευχηθούμε "Καλό όνομα" και επίσημα στο μωράκι!