Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν ευχήθηκαν στην πριγκίπισσα Άννα για τα γενέθλια της

19.08.2019
Ποια μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν ευχήθηκαν στην πριγκίπισσα Άννα για τα γενέθλια της
Οι κινήσεις που συζητήθηκαν πολύ

Και ενώ η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο Πρίγκιπας Φίλιππος γιόρτασαν τα γενέθλια της μοναδικής κόρης τους, της πριγκίπισσας Άννας, ορισμένα μέλη της βασιλικής οικογένειας - δηλαδή η Meghan Markle, ο Πρίγκιπας Harry, ο Πρίγκιπας William και η Κate Middleton - δεν της ευχήθηκαν «χρόνια πολλά», τουλάχιστον δημόσια.

Παρόλο που δεν ειπώθηκε λέξη από το παλάτι του Kensington ή από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Sussex, άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας μπήκαν στα social media για να ευχηθούν για τα 69α γενέθλια της Πριγκίπισσας Άννας , συμπεριλαμβανομένου του αδελφού της, Πρίγκιπα Καρόλου.

Ο λογαριασμός του Instagram, Clarence House, δημοσίευσε μια γλυκιά φωτογραφία της Πριγκίπισσας που γελάει με τον μεγαλύτερο αδερφό της και κληρονόμο του θρόνου.

«Ευχόμαστε στην Πριγκίπισσα χαρούμενα γενέθλια» γράφει το ποστ.

Wishing The Princess Royal a very Happy Birthday 🎉 #HappyBirthdayHRH 📸 @chrisjacksongetty

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Clarence House (@clarencehouse) στις

Ο πρίγκιπας Andrew, ο δούκας του York, ανέβασε επίσης στον λογαριασμό του στο instagram, Duke of York, ένα κολάζ τεσσάρων φωτογραφιών με την αδελφή του.

Το μήνυμα από τη Βασίλισσα και τον Πρίγκιπα Φίλιππο είναι ιδιαίτερα συγκινητικό.

Ο λογαριασμός Royal Family στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της Annie Leibovitz με τη Βασίλισσα και την Πριγκίπισσα Άννα να κάθονται στο lounge του Drawing Room του Κάστρου Windsor.

«Ευχόμαστε στην Πριγκίπισσα ευτυχισμένα γενέθλια», γράψει η λεζάντα συνοδευομένη από μπαλόνια και κονφετί emojis.

«Γεννημένη αυτή την ημέρα το 1950, η Αυτής Βασιλική Υψηλότητα είναι το δεύτερο παιδί της Αυτής Μεγαλειότητας και του Δούκα του Εδιμβούργου. # HappyBirthdayHRH»

Οι βασιλικοί οπαδοί παρατήρησαν επίσης ότι η μητέρα και η κόρη φαίνονται χαλαρές στη φωτογραφία, παρόλο που ποζάρουν στην κάμερα.

Κάποιος έγραψε: «Μία από τις καλύτερες φυσικές βασιλικές φωτογραφίες που έχω δει ποτέ».

«Αυτή πρέπει να είναι μία από τις αγαπημένες μου φωτογραφίες της βασίλισσας και της πριγκίπισσας Άννας, έγραψε ένας άλλος.

Σύμφωνα με την Express, το Drawing Room στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, φαίνεται να είναι το προτιμώμενο δωμάτιο για σημαντικές φωτογραφίες της βασιλικής οικογένειας, από το 2018 και το 2019.

Για παράδειγμα, εκεί φωτογραφήθηκαν στο βασιλικό γάμο τους οι Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, η πριγκίπισσα Eugenie και ο Jack Brooksbank αλλά και ο Archie Harrison Mountbatten Windsor μετά τη βάπτισή του.