Cressida Bonas: Harry παντρεύεται η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry

21.08.2019
Cressida Bonas: Harry παντρεύεται η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry
Μοιραίο το όνομα για την όμορφη Cressida!

Παιχνίδια της τύχης! Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η νεαρή ηθοποιός και μοντέλο που έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο μέσα από τη σχέση της με τον πρίγκιπα Harry και ο μέλλον σύζυγός της έχει το ίδιο όνομα με εκείνον.

Ο Harry Wentworth-Stanley, περί ου ο λόγος, μοιράστηκε πανευτυχής τα ευχάριστα νέα μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, με αυτή τη φωτογραφία:

We getting married 😁🥰

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Harry Wentworth-Stanley (@harrywent) στις

Η Cressida και ο Harry είναι μαζί τα δυο τελευταία χρόνια και όλοι όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι.

Η σχέση της νεαρής ηθοποιού με τον πρίγκιπα Harry κράτησε επίσης δυο χρόνια (2012-2014) και ήταν η ξαδέλφη εκείνου, πριγκίπισσα Ευγενία που τους είχε συστήσει.

Ο χωρισμός τους, βέβαια, υπήρξε ιδιαίτερα φιλικός καθώς η Cressida παραβρέθηκε και στον γάμο του γαλαζοαίματου "πρώην" της με τη Meghan, τον Μάιο του 2018.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν η Bonas ανταποδώσει την πρόσκληση στους Sussexes στον δικό της γάμο.

Όσο για τον νεό Harry της ζωής της; Πρόκειται για έναν 30χρονο κτηματομεσίτη, ο οποίος προέρχεται από οικογένεια με... τίτλους, εδρεύει στο Λονδίνο και αρέσκεται στα αθλήματα και στα ταξίδια. Η ώρα η καλή!