Meghan Markle το βίντεο-έκπληξη που μοιράστηκε και η δεύτερη εγκυμοσύνη

22.08.2019
Meghan Markle το βίντεο-έκπληξη που μοιράστηκε και η δεύτερη εγκυμοσύνη
Μία πρώτη γεύση από το επόμενο project της θέλησε να δώσει στον κόσμο η δούκισσα του Sussex

Στην επίσημη σελίδα των Sussexes στο Instagram -και συγκεκριμένα στα stories της- επέλεξε η Meghan να αναρτήσει τα δυο βιντεάκια της νέας της προσπάθειας.

Πρόκειται για μία φωτογράφηση που πραγματοποιήθηκε με σκοπό να προωθήσει τη νέα φιλανθρωπική σειρά ρούχων που υπογράφει για την οργάνωση Smart Works την οποία έχει υπό την "προστασία" της (Patronages)

Αυτό το διάβασες; Cressida Bonas: Harry παντρεύεται η πρώην σύντροφος του πρίγκιπα Harry

Για την ιστορία, πρόκειται για μια οργάνωση που προσφέρει καθοδήγηση, αλλά και τον κατάλληλο ρουχισμό, σε άνεργες γυναίκες που ετοιμάζονται να περάσουν από συνέντευξη για δουλειά. Υπογραμμίζεται ότι τα τελευταία 5 χρόνια καταγράφηκε επιτυχία της τάξης του 60% στις επαγγελματικές προσπάθειες που υποστήριξαν και σημειώνουμε ότι η Smart Works είναι μόνο μία από τις τέσσερις οργανώσεις που έχει "αναθέσει" η βασίλισσα στη δούκισσα του Sussex.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, λοιπόν, η Meghan φαίνεται περιχαρής να υποδέχεται γυναίκες που θα συμμετέχουν στη φωτογράφηση των ρούχων και όπως συμπεραίνουμε, δεν είναι απίθανο να μη γνωρίζουν ποιον θα συναντήσουν εκεί, μέχρι τη στιγμή που την αντικρίζουν.

Ιδού:

Οι εικόνες κάνουν ήδη τον γύρο του διαδικτύου μαζί με πάμπολλα σχόλια που αφορούν στη δεύτερη εγκυμοσύνη της 38χρονης δούκισσας.

Είναι σίγουρο πως δεν θα αργήσουν, καθώς ο Harry και η Meghan έχουν δηλώσει επίσημα πως θέλουν διακαώς ένα αδελφάκι για τον Archie τους, ο οποίος, βέβαια γεννήθηκε μόλις πριν από τρεις μήνες.

Το ριχτό πουκάμισο που επέλεξε να φορά η Meghan στη φωτογράφηση "άναψε φωτιές" αν και μάλλον το συμπέρασμα για μια εγκυμοσύνη εν εξελίξει είναι μάλλον "παρακινδυνευμένο".

Σύντομα το δεύτερο παιδάκι, αλλά όχι τόσο! Σε κάθε περίπτωση, θα δείξει.

Ζ. Κ.