Harry & Meghan: Αυτή είναι η πολυτελής βίλα όπου γιόρτασαν τα 38α γενέθλιά της

26.08.2019
Harry & Meghan: Αυτή είναι η πολυτελής βίλα όπου γιόρτασαν τα 38α γενέθλιά της
Στην Ίμπιζα της Ισπανίας, σε μια υπερπολυτελή βίλα έμεινε το royal ζεύγος.

Το Vista Alegre, ένα exclusive ακίνητο στην Ίμπιζα όπου έμειναν ο δούκας και η δούκισσα του Sussex για λιγότερο από μια βδομάδα, νοικιάζεται για 118.000 ευρώ την εβδομάδα και διαθέτει μια πισίνα 50 μέτρων(!).

Η πολυτελής κατοικία διαθέτει επτά υπνοδωμάτια, ένα γυμναστήριο, τζακούζι, ένα γραφείο και μεγάλες βεράντες που βλέπουν στον κήπο.

Διάβασε επίσης: Η Meghan Markle έχει γενέθλια και ο Harry της ευχήθηκε δημόσια με τον πιο γλυκό τρόπο

Η βίλα νοικιάζεται επίσης με προσωπικό που αποτελείται από μάνατζερ, σερβιτόρα, νταντάδες, υπηρέτριες, ωστόσο πολλά τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι το βασιλικό ζευγάρι ταξίδεψε με «πέντε συνοδούς που γνωρίζουν την περιοχή» και μια ομάδα ασφαλείας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό το ταξίδι ήταν το πρώτο του μικρού Archie στο εξωτερικό.

Σύμφωνα με πολλά ισπανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η οικογένεια Sussex πέταξε στην Ισπανία με ιδιωτικό αεροσκάφος και έμεινε στη συγκεκριμένη βίλα για να αποφύγει τα αδιάκριτα βλέμματα και τις κάμερες.

Αυτό το είδες; Meghan Markle: Έτσι κάθεται στο τραπέζι μια πριγκίπισσα [photo]

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που η Meghan επισκέπτεται την Ίμπιζα, αφού είχε προηγουμένως βρεθεί στο νησί το 2016 με τη στενή φίλη της και σχεδιάστρια μόδας Misha Nonoo.

Όσο για τον δούκα του Sussex, ο νέος μπαμπάς ταξίδεψε στη Μαγιόρκα το 1986 ως παιδάκι με τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Diana και τον αδερφό του, πρίγκιπα William.