Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ τρόλαρε τουρίστες που τη ρώτησαν αν ήξερε τη... βασίλισσα!

04.09.2019
Όταν η βασίλισσα Ελισάβετ τρόλαρε τουρίστες που τη ρώτησαν αν ήξερε τη... βασίλισσα!
Είναι τόσο ευχάριστο όταν διαβάζουμε διασκεδαστικές ιστορίες για τη βρετανίδα μονάρχη η οποία είναι γνωστό ότι έχει καλή αίσθηση του χιούμορ.

Σύμφωνα λοιπόν με την Independent, ο πρώην σύμβουλος προστασίας της, Richard Griffin, αποκάλυψε πρόσφατα μια εκπληκτική ιστορία για ένα περιστατικό όπου μια ομάδα τουριστών δεν την αναγνώρισε.

Aπ’ ότι φαίνεται, μια φορά που ο Griffin και η βασίλισσα περπατούσαν κοντά στο κτήμα Balmoral, μια ομάδα Αμερικανών τουριστών τους πλησίασε και ρώτησε τη βασίλισσα αν ζούσε στην περιοχή. Η βασίλισσα, η οποία «φορούσε μαντίλα και παλτό, όπως συνηθίζει στις ιδιωτικές εμφανίσεις της» απάντησε «ναι», λέγοντας ότι έχει ένα σπίτι εκεί κοντά. Στη συνέχεια η ομάδα ρώτησε αν είχε γνωρίσει ποτέ τη βασίλισσα και εκείνη τους απάντησε «όχι» και απευθυνόμενη στον Richard, τους είπε: «Αλλά αυτός την έχει γνωρίσει». Και τότε η ομάδα έφυγε, χωρίς να συνειδητοποιήσει με ποια είχαν μιλήσει. Πράγματι, πολύ αστείο!

Διάβασε επίσης: Ο εντυπωσιακός τρόπος με τον οποίο η βασίλισσα Ελισάβετ επιλέγει κάθε πρωί τι θα φορέσει

Δεν έχουμε ιδέα πώς ο Richard δεν ξεκαρδίστηκε στο γέλιο εκείνη τη στιγμή, αλλά ούτε μπορούμε να καταλάβουμε πώς η ομάδα δεν αναγνώρισε τη βασίλισσα Ελισάβετ, ένα διεθνές ίνδαλμα του οποίου το πρόσωπο είναι κυριολεκτικά παντού.

Τώρα λοιπόν η Ελισάβετ δεν είναι μόνο η βασίλισσα της Αγγλίας, αλλά αφού τρολάρει, είναι επίσης η βασίλισσα των άσχετων τουριστών!

Respect!