Kate Middleton: Το... δώρο που της έκανε η βασίλισσα για τα Χριστούγεννα είναι πιο σημαντικό από όσο φαίνεται

04.12.2019
Kate Middleton: Το... δώρο που της έκανε η βασίλισσα για τα Χριστούγεννα είναι πιο σημαντικό από όσο φαίνεται
Της παραχωρεί έναν ρόλο που είχε η ίδια τα τελευταία 65 χρόνια. Μία κίνηση που λέει πολλά

Όπως έγινε γνωστό πρι από λίγο, η δούκισσα του Cambridge Catherine, αναμένεται να γίνει προστάτης (Patron) της Family Action. Πρόκειται για ένα φιλανθρωπικό έργο που στηρίζει οικογένειες που έχουν ανάγκη και τελούσε υπό την αιγίδα της βασίλισσας Ελισάβετ από το 1953, όταν διαδέχτηκε τη βασίλισσα Mary.

Για να επισημοποιήσει τον νέο της ρόλο, η δούκισσα επισκέφτηκε σήμερα τo Peterley Manor Farm, όπου συνάντησε οικογένειες που ανήκουν σοτ πρόγραμμα της Family Action, συμμετέχοντας στις εκεί χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες.

Η Kate εμφανίστηκε πανευτυχής και χαλαρή, ντυμένη απολύτως casual και... γιορτινά (ως προς τα χρώματα). Ιδού η εμφάνιση που συζητήθηκε πολύ.

Για την ιστορία, να θυμίσουμε ότι αυτή δεν είναι η πρώτη τέτοια φιλανθρωπική οργάνωση με την οποία ασχολείται η Kate. Από την πρώτη στιγμή που μπήκε στη βασιλική οικογένεια έδειξε το ενδιαφέρον της για θέματα που αφορούν στα παιδιά και τους γονείς τους, κερδίζοντας ολοένα και περισσότερους ρόλους σε ανάλογα πόστα.

Η συγκεκριμένη "σκυτάλη" όμως που ανέλαβε είναι ιδιαίτερης σημασίας καθώς "ανήκε" στην ίδια τη βασίλισσα 65 χρόνια, όπως είπαμε ήδη. Η συγκεκριμένη συνέχεια φανερώνει την εμπιστοσύνη που δείχνει η Ελισάβετ στη σύζυγό του εγγονού της που, ας μην ξεχνάμε, μία μέρα θα γίνει βασίλισσα!

Θυμίζουμε επίσης ότι και στη Meghan είχε κάνει μία ανάλογη -θα μπορούσε να πει κανείς- παραχώρηση όμως μίας ασχολίας που η ίδια κατείχε επί 45 χρόνια. Έτσι για την ιστορία και πάλι.

Οι "κακές" γλώσσες θέλουν την Ελισάβετ θυμωμένη με τους "μικρούς" του Kάρολου, αλλά εμείς, παρά τις... αποδείξεις, κρατάμε μικρό καλάθι!