Ποιος είναι ο αγαπημένος εγγονός της Ελισάβετ και ποια καθήκοντα του παππού Φίλιππου έχει αναλάβει

04.12.2019
Ποιος είναι ο αγαπημένος εγγονός της Ελισάβετ και ποια καθήκοντα του παππού Φίλιππου έχει αναλάβει
H μεγάλη οικογένεια της βασίλισσας συγκεντρώνεται συχνά στο κτήμα Balmoral για να απολαύσει ένα καλό old-fashioned οικογενειακό μπάρμπεκιου.

Και μάλιστα πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι ο εγγονός της Αυτής Μεγαλειότης, James, ο οποίος φημολογείται ότι είναι και ο αγαπημένος της, έχει αναλάβει τα ηνία ενός ρόλου που είχε προηγουμένως ο πρίγκιπας Φίλιππος.

Σύμφωνα με την Sun, ο δούκας του Εδιμβούργου ήταν ο υπεύθυνος για να ψήνει μπιφτέκια στα οικογενειακά μπάρμπεκιου, αλλά λόγω της πρόσφατης αρρώστιας του, δεν είναι πλέον και τόσο ενεργός σε αυτά τα καθήκοντα του.

Ως αποτέλεσμα, ο νεαρός James, ο οποίος είναι ο γιος του πρίγκιπα Εdward, ανέλαβε τον ρόλο του και αποδείχθηκε επίσης επιδέξιος στο συγκεκριμένο βασιλικό καθήκον.

Μια πηγή από το παλάτι δήλωσε ότι ο James είναι αρκετά καλός στo να αναποδογυρίζει τα μπιφτέκια ενώ ψήνονται και του αρέσει να ασχολείται με αυτό όταν γίνεται ένα οικογενειακό μπάρμπεκιου στο Balmoral.

Η πηγή δήλωσε ότι το νεαρό μέλος της βασιλικής οικογένειας, δεν είναι μόνο καλός στο μπάρμπεκιου αλλά φαίνεται να είναι αρκετά ικανός και στo ψάρεμα με καλάμι.

Ο ενθουσιασμός του για το ψάρεμα έχει εντυπωσιάσει την Αυτής Μεγαλειότητα, επειδή είναι ένα από τα αγαπημένα αθλήματα της γιαγιάς του James, όπως ανέφερε η πηγή η οποία είπε επίσης ότι ο James έχει χόμπι να μπαίνει στον ποταμό, να βυθίζεται μέσα στο νερό μέχρι τις μασχάλες του, μαζί με τη μαμά του, Sophie, που είναι και εκείνη καλή στο ψάρεμα.

Στη φωτογραφία κάτω η λιγότερο προβεβλημένη πριγκιπική οικογένεια με τους επίσημους τίτλους τους, πρίγκιπας Edward, κόμης του Wessex και η σύζυγος του Sophie, κόμιισσα του Wessex με τα παιδιά τους, James υποκόμης Severn και Lady Louise Windsor.