Meghan – Ηarry: Το εντυπωσιακό επίτευγμα του λογαριασμού τους στο instagram

07.01.2020
Meghan – Ηarry: Το εντυπωσιακό επίτευγμα του λογαριασμού τους στο instagram
H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Ηarry ξεκίνησαν τη νέα χρονιά πανηγυρικά αφού έφτασαν τον εντυπωσιακό αριθμό των 10 εκατομμυρίων followers στο Instagram.

Ο λογαριασμός του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex έφτασε σε αυτόν τον εντυπωσιακό αριθμό πριν από το νέο έτος, ενώ είχε καταρρίψει και το ρεκόρ Guinness όταν ξεκίνησε στις 2 Απριλίου του περασμένου έτους.

Σύμφωνα με τη Sun, ο λογαριασμός του Ηarry και της Meghan κατέρριψε το ρεκόρ φτάνοντας τους ένα εκατομμύριο followers σε λιγότερο από έξι ώρες.

Στη συνέχεια, βέβαια, το ρεκόρ αυτό καταρρίφθηκε από την Jennifer Aniston, η οποία έφθασε τους ένα εκατομμύριο followers σε πέντε ώρες και 45 λεπτά, όταν αποφάσισε να κάνει λογαριασμό Ιnstagram τον περασμένο Οκτώβριο.

Παρά το γεγονός ότι έφτασαν τους 10 εκατομμύρια followers, οι Harry και Meghan εξακολουθούν να βρίσκονται πίσω στο Instagram από τον δούκα και τη δούκισσα του Cambridge, των οποίων ο λογαριασμός, Kensington Royal, έχει 10,6 εκατομμύρια followers.

Εκτός από τα εντυπωσιακά νούμερα των νεαρών μελών της βασιλικής οικογένειας, ο λογαριασμός της Βασίλισσας, The Royal Family, έχει συγκεντρώσει 7,1 εκατομμύρια followers, ενώ ο λογαριασμός Clarence House του Καρόλου και της Camilla έχει μόλις 939.000 followers.

Στο μεταξύ, ενώ πολλές από τις φωτογραφίες ήταν ιδιαίτερα δημοφιλείς στους followers του Ηarry και της Meghan, τα πιο πολλά «likes» συγκέντρωσε μια φωτό με το μωρό Archie στον λογαριασμό των Sussex Royal.

Η ασπρόμαυρη φωτογραφία, που τραβήχτηκε όταν ο Harry και η Meghan γνώρισαν τον Archie στη βασίλισσα και τον πρίγκιπα Φίλιππο, μαζί με τη γιαγιά Doria Ragland, έφτασε τα 3 εκατομμύρια «likes».

Το εντυπωσιακό επίτευγμα του Harry και της Meghan στα social media έρχεται μετά από τις φήμες ότι σκέφτονται να ξεκινήσουν το δικό τους περιοδικό ή εφημερίδα υπό τη φίρμα Sussex Royal.