Meghan Markle: Η αδελφή της έχει κάτι να πει για τις τελευταίες εξελίξεις

13.01.2020
Meghan Markle: Η αδελφή της έχει κάτι να πει για τις τελευταίες εξελίξεις
Η Samantha Markle άνοιξε -ακόμη μία φορά- το στόμα της, με αφορμή την απόφαση της ετεροθαλούς αδελφής της να "αποχωρήσει" από το παλάτι μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry.

Η Samantha Markle έδωσε μια συνέντευξη στην αυστραλιανή εκπομπή Sunrise, όπου τοποθετήθηκε για την πρόσφατη βασιλική κρίση, δηλώνοντας ότι είχε προειδοποιήσει για την «διχαστικότητα» της Meghan ενώ την επέκρινε γιατί απομάκρυνε τον Harry από την οικογένειά του.

«Εξεπλάγην από τη μία πλευρά αλλά όχι από την άλλη», δήλωσε η Samantha από την Florida, στους παρουσιαστές της εκπομπής, Sam και Kochie.

Η Samantha, η οποία είναι κόρη του Thomas Markle, εμφανίστηκε στην εκπομπή του Channel 7 για να δηλώσει ότι η δούκισσα του Sussex ήταν ο λόγος πίσω από τη ρήξη στην βρετανική βασιλική οικογένεια.

«Έχω πει ότι αν το κάνει αυτό στην οικογένειά μας, θα το κάνει και στη δική σας», δήλωσε. «Εμείς (η οικογένειά της) αισθανόμασταν όλοι, όπως ο κόσμος ξέρει, ότι μας εγκατέλειψε».

«Ο κόσμος με χλεύασε ότι ζηλεύω και είμαι πικραμένη όταν με ειλικρίνεια είχα πει: "Κοίτα, την αγαπώ, αυτή είναι η αδελφή μου, αλλά οι ανθρωπιστές και οι διπλωμάτες δεν συμπεριφέρονται έτσι"».

Η Samantha είπε ότι η Meghan δεν προσπάθησε ποτέ να αποκαταστήσει τις σχέσεις της με την οικογένεια Markle και τώρα δημιουργεί παρόμοια κατάσταση μέσα στη βασιλική οικογένεια.

«Είναι πολύ οδυνηρό για την οικογένειά μας να το βλέπει αυτό, επειδή εγώ είχα προσφέρει ένα κλαδί ελιάς, κάνοντας έκκληση στην καρδιά που πίστευα ότι είχε και θα μπορούσε να υπάρξει ενότητα και να προχωρήσουμε προς τα εμπρός. Δεν καταλαβαίνω πώς μπόρεσε να επιτρέψει όλα αυτά να συμβούν χωρίς τύψεις».

Η 55χρονη Samantha, έγινε γνωστή για την αυστηρή κριτική στην ετεροθαλή αδελφή της, με την οποία μεγάλωσε, αλλά αποξενώθηκε περίπου την εποχή του βασιλικού γάμου της Meghan και του Harry το 2018, καθώς δεν έλαβε πρόσκληση.

Υπήρξαν πολλές εικασίες σχετικά με το αν ο 75χρονος, σήμερα, πατέρας της, Thomas Markle, θα παραβρισκόταν στο γάμο, όταν αποκαλύφθηκε ότι έστησε φωτογραφίες του εαυτού του από παπαράτσι έναντι χρηματικής αμοιβής και έδωσε σειρά τηλεοπτικών συνεντεύξεων.

Ο Thomas τελικά δεν παραβρέθηκε στον γάμο στο Windsor τον Μάιο του 2018, καθώς ανάρρωνε από επέμβαση στην καρδιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πρίγκιπα Harry και δεν έχει μιλήσει με την Meghan από τότε.

Η Samantha χρησιμοποίησε το σκάνδαλο ως τρόπο να αποδείξει ότι η Meghan είχε εγκαταλείψει την οικογένειά της από τότε που έγινε διάσημη και μετά τα νέα της παραίτησης Meghan και Harry από τα πριγκιπικά καθήκοντα, βγήκε ξανά στη δημοσιότητα πιστεύοντας ότι έχει κερδίσει κάποια αξιοπιστία.

«Όταν είδα το πρωτόκολλο να σπάει και το χάσμα μεταξύ των βασιλιάδων, ειδικά του Harry και του William, σκέφτηκα ότι υπάρχει κάτι που συμβαίνει εδώ και το οποίο έρχεται σε αντίθεση με τον ορισμό του ανθρωπιστή και διπλωμάτη», είπε στη συνέντευξη της, η Samantha Markle η οποία, σαφώς μέσα από τις εξελίξεις στη ζωή της αδελφής της βρίσκει ευκαιρία να "εξαργυρώσει" το επίθετό της, αλλά και να απολαύσει τα δικά της 15 (ή και παραπάνω) λεπτά δημοσιότητας.

Νικολέτα Μακρή