Η Meghan και ο Harry στην Oprah: Η συνέντευξη, οι αποκαλύψεις και το καυτό παρασκήνιο - Είναι πολλά τα λεφτά (και τα μυστικά)

07.03.2021
Η Meghan και ο Harry στην Oprah: Η συνέντευξη, οι αποκαλύψεις και το καυτό παρασκήνιο - Είναι πολλά τα λεφτά (και τα μυστικά)
Η αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη τηλεοπτική στιγμή της χρονιάς έχει ήδη ξεκινήσει και εδώ θα απαντήσουμε στις περισσότερες από τις ερωτήσεις που μπορεί να έχεις σχετικά.

Σε λίγες ώρες θα προβληθεί από το αμερικανικό δίκτυο CBS η δίωρη συνέντευξη που παραχώρησαν στην "αυτοκράτειρα" των media και προσωπική τους φίλη, Oprah Winfrey, ο πρίγκιπας Harry και η σύζυγός του, Meghan Markle, μη ενεργά, πλέον, μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η συνέντευξη πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του ζεύγους στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια όπου έχουν στήσει το σπιτικό τους και, όπως έχει γίνει γνωστό, ξεκινά με την Meghan και κάποια στιγμή στη συζήτηση μπαίνει και ο Harry, θα προβληθεί σήμερα, Κυριακή 7/3/2021 στις 8 μ.μ.ώρα ανατολικής ακτής (άρα στις 3 τα ξημερώματα για τη χώρα μας) στο CBS και στις 9 μ.μ. την επόμενη ημέρα (8/3/2021) στο ITV. Στην ελληνική τηλεόραση, τα δικαιώματα της συνέντευξης πήρε ο ΑΝΤ1 ο οποίος θα την προβάλει ολόκληρη αύριο, Δευτέρα 8/3/2021 στις 4 μμ.

Παρά τις φήμες που ήθελαν τους Sussexes να ζητούν την αναβολή της προβολής της εν λόγω συνέντευξης σε ένδειξη σεβασμού για τον παππού του πρίγκιπα, δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος παραμένει στην κλινική έπειτα από επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε, η πρόβολή θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματιστεί. Διακυβεύονται πολλά, κυρίως οικονομικά συμφέροντα. Πληροφορίες θέλουν να μεν το royal ζεύγος να μην έχει λάβει ούτε ευρώ για αυτή του την εμφάνιση, όμως το κανάλι που τους φιλοξενεί λέγεται ότι θα κερδίσει πάρα πολλά χρήματα. Κάθε διαφήμιση 30 δευτερολέπτων στη διάρκεια της συνέντευξης λέγεται ότι πουλήθηκε έναντι 167.774€, ενώ το ITV λέγεται ότι έδωσε πάνω από 1.159.688€ για να τη μεταδώσει.

Βέβαια, η ασθένεια του πρίγκιπα Φίλιππου δεν είναι το μόνο ανοιχτό "μέτωπο" των βρετανών royals αυτό τον καιρό καθώς η "πληγή" που άνοιξε τον περασμένο χρόνο όταν το όνομα του πρίγκιπα Andrew, αγαπημένου παιδιού της βασίλισσας, παρεμπιπτόντως, ενεπλάκη εκ νέου στο σκάδαλο με πρωταγωνιστή τον Jeffrey Epstein, του δισεκατομμυριούχου χρηματιστή ο οποίος πέθανε στη φυλακή, περιμένοντας να δικαστεί για τις κατηγορίες σωματεμπορίας ανηλίκων.

Και εδώ ακριβώς εντοπίζεται ένα έντονο παρασκήνιο που αφορά και στους Sussexes οι οποίοι βρέθηκαν ενώπιων νέων κατηγοριών. Η Meghan για την ακρίβεια.

Οι κατηγορίες για bullying

Την ίδια στιγμή που όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο CBS και την επερχόμενη "καυτή" συνέντευξη προέκυψε ακόμη ένα "μέτωπο" στο θέμα και ήρθε από τους Times δημοσίευμα του οποίου αποκάλυψε κατηγορίες πρώην μελών του προσωπικού της δούκισσας, τον καιρό που ζούσε στο Λονδίνο. Η Meghan κατηγορείται για σφοδρό bullying και ανάρμοστη συμπεριφορά με δύο πρώην υπαλλήλους της να υποστηρίζουν ότι εκδιώχθηκαν κακείν κακώς και άλλος ένας να αναφέρει πως έχει υποστεί έντονη λεκτική βία από τη δούκισσα.

Υπεύθυνος Τύπου των Sussexes διεύψεσε αμέσως στους ισχυρισμούς χαρακτηρίζοντάς τους, απλά, "ακόμη μία απίθεση στη Meghan στο γενικότερο πλαίσιο της καμπάνιας αμαύρωσης του χαρακτήρα της", όμως η έκπληξη ήρθε αμέσως μετά. Και ήρθε από τη βασίλισσα.

Με επίσημη ανακοίνωση από το Παλάτι έγινε γνωστό ότι ξεκινά επίσημη έρευνα προκειμένου να διευρευνηθούν εις βάθος οι καταγγελίες σε βάρος της δούκισσας.

Δημοσιεύματα συμπαράστασης προς τη δούκισσα προκύπτουν από πάσα κατέυθυνση, ενώ την ίδια στιγμή, δεν είναι λίγες οι αντιδράσεις προς την κίνηση αυτή του παλατιού σε σχέση με τη στάση που οι royals κράτησαν στο θέμα του πρίγκιπα Andrew.

Ο πρίγκιπας Andrew έχει απομακρυνθεί από τη δημόσια ζωή μεν, όμως επίσημη έρευνα για τα όσα λέγονται για εκείνον δεν έχει διαταχθεί. Έστω...

Σε κάθε περίπτωση, έχοντας ξεπεράσει τον πόνο της αποβολής και απολαμβάνοντας τη δεύτερη εγκυμοσύνη που θα χαρίσει στην οικογένειά τους ακόμη ένα μέλος, κοριτσάκι, αν διαβάσαμε σωστά τα μηνύματα (!) ο Harry και η Meghan δείχνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν να κάνουν τα πράγματα με τον δικό τους τρόπο. Όπως έκαναν πάντα. Γιατί μπορούν.

Παρόλο που ο Harry είχε μιλήσει λίγο νωρίτερα στον Jame Corden, αυτή η συνέντευξη που θα δώσουν από κοινού στην Oprah θα είναι "συνέντευξη ζωής" για τους Sussexes. Παρά τις πάμπολλες αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια, όπως αυτά που για παράδειγμα αναφέρουν πως όλες οι απαντήσεις της Meghan είναι "μέρος του ρόλου της", εκείνοι παραμένουν χέρι χέρι απέναντι σε όλους και σε όλα.

Μετράμε κι εμείς αντίστροφα για τη μεγάλη στιγμή!