Meghan: "Είναι απελευθέρωση το να μπορείς να μιλάς για τον εαυτό σου και να παίρνεις μόνος τις αποφάσεις που σε αφορούν" [video]

05.03.2021
Meghan: "Είναι απελευθέρωση το να μπορείς να μιλάς για τον εαυτό σου και να παίρνεις μόνος τις αποφάσεις που σε αφορούν" [video]
Ένα νέο απόσπασμα από την πολυαναμενόμενη συνέντευξη που παραχώρησε η δούκισσα του Sussex -μαζί με τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry- στην Oprah Winfrey δόθηκε στη δημοσιότητα και έριξε κι άλλο... λάδι στη φωτιά που έχει ανάψει στις σχέσεις του ζεύγους με τη βασιλική οικογένεια.

Παρά τις φήμες που ήθελαν τους Sussexes να ζητούν την αναβολή της προβολής της εν λόγω συνέντευξης σε ένδειξη σεβασμού για τον παππού του πρίγκιπα, δούκα του Εδιμβούργου, ο οποίος παραμένει στην κλινική έπειτα από επέμβαση καρδιάς στην οποία υποβλήθηκε, η πρόβολή θα πραγματοποιηθεί όπως είχε προγραμματστεί.

Και μάλιστα μόλις πριν από λίγο είχαμε ακόμη ένα ντοκουμέντο, μετά τα δύο πρώτα που έχουμε ήδη αναλύσει.

Σε αυτό το teaser παρακολουθούμε, στην ουσία, την αρχή -όπως υποθέτουμε- της συνέντευξης όπου η Oprah αποκαλύπτει πως η πρώτη φορά που ζήτησε συνέντευξη από τη Meghan -"παρακάλεσε", είπε για την ακρίβεια- ήταν τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο του 2018, πριν από τον γάμο, ο οποίος, για την ιστορία τελέστηκε στις 19 Μαΐου και εκείνη παραβρέθηκε ως καλεσμένη!

Τότε όμως, η Meghan είχε αρνηθεί ευγενικά, τονίζοντας πως ίσως στο μέλλον βρεθεί μια πιο "σωστή" στιγμή. Τι είναι το σωστό σχετικά με αυτή τη στιγμή, λοιπόν, θέλησε να μάθει η Oprah, η οποία τρία χρόνια μετά, έχει, τελικά, την ευκαρία της!

Πριν απαντήσει, η δούκισσα εξήγησε πως τότε, δεν της επιτρεπόταν ούτε εκείνη τη συζήτηση να κάνει μόνη με την Oprah. Όσο μιλούσαν τηλεφωνικά ήταν και κάποιος άλλος παρών, άνθρωποι του παλατιού που χειρίζοντας τις δημόσιες σχέσεις των μελών της οικογένειας, "Comm", ανεφέρει συγκεκριμένα (από το Communications - Επικοινωνία εικάζουμε)

Γιατί τώρα, όμως; Τι κάνει το τώρα "σωστό".

"Πάρα πολλά... Εμπειρίες ζωής... Και επίσης το ότι έχουμε τη δυνατότητα να παίρνουμε τις δικές μας αποφάσεις. Εννοώ πως εκείνη τη στιγμή, δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να σου πω το 'ναι' γιατί απλά δεν αποφάσιζα εγώ. Έτσι, ως ενήλικας, έχοντας ζήσει μια πολύ ανεξάρτητη ζωή να μπαίνω ξαφνικά μέσα σε αυτή την 'κατασκευή' που είναι διαφορετική από αυτό που νομίζω ότι φαντάζεται ο κόσμος γι' αυτό, τελικά είναι απελευθερωτικό να έχεις το δικαίωμα και το προνόμιο να μπορείς να πεις 'ναι, είμαι έτοιμη να μιλήσω', το να μπορείς να πάρεις μια απόφαση μόνος και να μπορείς να μιλήσεις για τον εαυτό σου ο ίδιος".

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα:

Σε αυτό το σημείο, και ενώ θυμήσουμε πως εν μέσω "σύγκρουσης" που έχει ξεκινήσει μεταξύ Sussexes και Παλατιού με έμφαση σε κατηγορίες για bullying εναντίον της δούκισσας, παρακολουθούμε ένα κύμα υποστήριξης της Meghan από ανθρώπους που τη γνωρίζουν χρόνια, έχει σημασία να σταθούμε σε μια ακόμη επίσημη ανακοίνωση που έγινε από το Μπάκιγχαμ λίγες ώρες μετά τη δημοσιοποίηση του πρώτου teaser της συνέντευξης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, λοιπόν, την ερχόμενη Κυριακή -ημέρα προβολής της συνέντευξης, θυμίζουμε- η βασίλισσα θα απευθυνθεί στον λαό με αφορμή τους εορτασμούς για την ημέρα της Κοινοπολοιτείας.

Την ίδια μέρα και για τον ίδιο λόγο αναμένεται να μιλήσουν δημόσια και οι Cambridges αλλά και ο πρίγκιπας Κάρολος. Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει!