Meghan για Kate: "Αν αγαπάς εμένα δε χρειάζεται να μισείς εκείνη κι αν αγαπάς εκείνη δε χρειάζεται να μισείς εμένα" [video]

08.03.2021
Meghan για Kate: "Αν αγαπάς εμένα δε χρειάζεται να μισείς εκείνη κι αν αγαπάς εκείνη δε χρειάζεται να μισείς εμένα" [video]
"Είναι καλός άνθρωπος", είπε μεταξύ άλλων η δούκισσα του Sussex για τη συννυφάδα της, καθώς ξεκαθάριζε τα της σχέσης τους, διαψεύδοντας τη φήμη ότι λίγο πριν από τον γάμο της είχε κάνει τη δούκισσα του Cambridge να κλάψει. "Το αντίστροφο συνέβη", εξήγησε!

Η πολυαναμενόμενη συνέντευξη της Meghan και του Harry στην Oprah Winfrey μεταδόθηκε και, όπως περιμέναμε, άναψε φωτιές, η έκταση των οποίων ακόμη δεν είναι ορατή στο σύνολό της.

Ιστορία, έγραψαν, χωρίς αμφιβολία και οι τρεις εμπλεκόμενοι σε αυτή τη μοναδική τηλεοπτική στιγμή. Οι Sussexes ήθελαν να τα κάνουν όλα με τον δικό τους τρόπο και αυτή ήταν η "κορωνίδα" των προσπαθειών τους, με την ισχυρή κυρία των media να δηλώνει, μέσω της κολλητής της φίλης και συνεργάτιδας Gayle King πως "αυτή ήταν η καλύτερη συνέντευξη που έχει κάνει ποτέ".

Μίλησαν για όλα η Meghan και ο Harry (αν δεν τα έχεις διαβάσει ήδη δες τα ΕΔΩ) όμως σε αυτό το σημείο, εμείς θα σταθούμε ιδιαίτερα στα όσα είπε η δούκισσα του Sussex για τη συννυφάδα της, δούκισσσα του Cambridge.

Με κανένα θέμα off limits, όπως είχε ξακαθαρίσει η Oprah από την αρχή, η ερώτηση ήταν αναπόφευκτη: "Έκανες την Kate να κλάψει;". Η Winfrey αναφερόταν, φυσικά, στη φήμη που κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2018 και αφορούσε σε ένα περιστατικό σχετικά με το τι θα φορούσαν τα παρανυμφάκια στον γάμο της Meghan, που κατέληξε στην Kate να ξεσπά σε κλάματα.

"Όχι". Η απάντηση της Meghan ήταν άμεση και κατηγορηματική. "Μάλιστα συνέβη το αντίστροφο", συνέχισε η δούκισσα του Sussex η οποία περιέγραψε ακριβώς τι συνέβη, τονίζοντας πως αυτό ελπίζει να ήθελε και η ίδια η Kate, μόνο που εκείνη δεν θα μπορούσε ποτέ να μιλήσει ελεύθερα. "Δεν θα της το επέτρεπαν", είπε συγκεκριμένα.

"Γιατί είναι καλός άνθρωπος", είπε συγκεκριμένα για την Kate η Meghan υπογραμμίζοντας αυτό που πιστεύει ότι συνέβη και ως προς τη δική τους σχέση μέσα από την "εταιρεία" (the Firm, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στο παλάτι). "Αυτό που έχω δει να παίζεται κατά κόρον είναι μια ιδέα πόλωσης. Όμως οχι. "Αν αγαπάς εμένα δε χρειάζεται να μισείς εκείνη κι αν αγαπάς εκείνη δε χρειάζεται να μισείς εμένα"

Λίγες μέρες πριν από τον γάμο, τον Μάιο του 2018 υπήρξε όντως ένα περιστατικό που αφορούσε στα φορέματα που φορούσαν τα παρανυμφάκια και όντως δημιουργήθηκε μια ένταση όμως ήταν εκείνη που έκλαψε. Και αυτό ήταν το περίεργο. Αφενός, και με όλα όσα συνέβαιναν εκείνο τον καιρό με τον πατέρα της, θα περίμενε κανείς ότι όλοι θα ήταν κάπως πιο υποστηρικτικοί απέναντί της, αφετέρου το όλο θέμα δεν συζητήθηκε καθόλου εκείνη τη στιγμή και "εμφανίστηκε" από το πουθενά έξι μήνες μετά και μάλιστα... ανάποδα!

"Αυτό που δεν μπορούσα να ξεπεράσω ήταν ότι όχι μόνο με κατηγορούσαν για κάτι που δεν έκανα αλλά ήταν κάτι που συνέβη σε μένα", τόνισε η Meghan υπογραμμίζοντας όμως ότι λίγο μετά, η Kate αναγνώρισε το λάθος της, της ζήτησε συγνώμη και της έστειλε λουλούδια. Οι δυο τους, φαίνεται ότι τα είχαν βρει, όμως, κάποιοι το επικοινώνησαν διαφορετικά.

Ιδού και το εν λόγω απόσπασμα: