Lilibet Diana: Οι δημόσιες ευχές της βασιλικής οικογένεια στην κόρη των Sussexes - Αυτή των Cambridges ξεχωρίζει

07.06.2021
Lilibet Diana: Οι δημόσιες ευχές της βασιλικής οικογένεια στην κόρη των Sussexes - Αυτή των Cambridges ξεχωρίζει
Χαράς ευαγγέλια για τον πρίγκιπα Harry και τη σύζυγό του, Meghan Markle που από την περασμένη Παρασκευή κρατούν στην αγκαλιά τους την κορούλα τους, τη γέννηση της οποίας τίμησαν δεόντως όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, παρά τις όχι καλές σχέσεις που έχουν μεταξύ τους.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα χθες, η Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 σε μαιευτήριο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια. Με τα ονόματα που επέλεξαν για την κόρη τους, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan τίμησαν τη βασίλισσα προγιαγιά της μικρής και την αδικοχαμένη γιαγιά της, με τον καλύτερο τρόπο. Ίσως να είναι αυτό που γλύκανε κάπως τους royals, οι οποίοι έσπευσαν να ευχηθούν δημόσια για τη νέα άφιξη στην οικογένεια.

Τα όσα έγραψαν στη λεζάντα, όμως, έχουν ένα κάποιο ενδιαφέρον. Ιδού τι εννοούμε:

Ξεκινάμε από τις ευχές στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού όπου η βασίλισσα καλωσόρισε το 11ο δισέγγονό της με αυτή την ανάρτηση:

"Συγχαρητήρια στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex για τη γέννηση της Lilibet Diana! Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλλίας και η δούκισσα της Κορνουάλλης, και ο δούκας και η δούκισσα του Cambridge είναι πανευτυχείς με τα νέα. Η Lilebet είναι το 11ο δισέγγονο της βασίλισσας", διαβάζουμε στη λεζάντα πλάει σε μια φωτογραφία του ζεύγους από τον γάμο τους.

Παρότι στη δική της ανάρτηση, η βασίλισσα εκφράστηκε εξ ονόματος όλης της βασιλικής οικογένειας, τα υπόλοιπα μέλη θέλησαν να ευχηθούν και κατ' ιδίαν. Ο πατέρας του Harry και η σύζυγός του, αρχικά, μοιράστηκαν μια φωτογραφία των Sussexes μαζί με τον πρωτότοκο και τη συνόδευσαν με αυτά τα λόγια:

"Συγχαρητήρια στον Harry, τη Meghan και τον Archie για την άφιξη της μικρής Lilibet Diana 🎊. Ευχόμαστε σε όλους τα καλύτερα".

Και τέλος, η ανάρτηση των Cambridges, η οποία είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ήταν πραγματικά, γλυκύτατη, όμως, μήπως έκρυβε κάτι πίσω από τις λέξεις;

"Είμαστε πανευτυχείς από τα ευχάριστα νέα για την άφιξη της μικρής Lili. Συγχαρητήρια στον Harry, τη Meghan και τον Archie", διαβάζουμε στη λεζάντα και παρατηρούμε ότι ο William και η Kate είναι οι μόνοι από τους royal συγγενείς που δε χρησιμοποίησαν το βαπτιστικό όνομα της νεογέννητης μικρούλας αλλά αυτό που έχουν επιλέξει οι γονείς της για να τη φωνάζουν.

Μήπως δεν τους... πάει η καρδιά θεωρώντας τελείως υποκριτική και βαθιά στοχευμένη στρατηγικά την επιλογή των ονομάτων από τους γονείς της σε μια τόσο δύσκολη για τη μεταξύ τους σχέση εποχή; Ή, πολύ απλά, επέλεξαν να χρησιμοποιήσουν το υποκοριστικό για για μια μεγαλύτερη αμεσότητα προς τους Sussexes;

Ας επιλέξει ο καθένας την επιλογή που θεωρεί πιο πιθανή. Ιδού η ανάρτηση των Cambridges:

Ευχές για την ανιψιά της έστειλε μέσώ stories και η πριγκίπισσα Ευγενία, αναρτώντας τη φωτογραφία που χρησιμοποίησαν οι Sussexes για την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης την οποία συνόδευσε με την εξής ευχή: "Συγχαρητήρια αγαπητά ξαδέλφια. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενη για όλους σας".