Πρίγκιπας George: Ποιο είναι το όνομα που είχε η μαμά του στο μυαλό της πριν καταλήξει σε αυτό που πήρε τελικά

07.06.2021
Πρίγκιπας George: Ποιο είναι το όνομα που είχε η μαμά του στο μυαλό της πριν καταλήξει σε αυτό που πήρε τελικά
Ο πρωτότοκος των Cambridges γίνεται οκτώ χρονών στις 22 Ιουλίου και μερικές εβδομάδες πριν από τα γενέθλια του, μία ειδικός επί βασιλικών θεμάτων αποκάλυψε ότι το μεγαλύτερο παιδί των Cambridges παραλίγο να πάρει ένα εντελώς διαφορετικό όνομα.

Φαίνεται ότι η Kate Middleton είχε ένα διαφορετικό όνομα στο μυαλό για τον πρώτο της γιο, αλλά άλλαξε γνώμη και επέλεξε το "George" ως όνομα του μελλοντικού βασιλιά.

Η Katie Nicholl, μια ειδικός για θέματα της βασιλικής οικογένειας, είπε στο Vanity Fair ότι η Kate επρόκειτο να δώσει στον γιο της το όνομα Alexander, αν και επίλεξαν να μην ανακαλύψουν το φύλο του μωρού τους πριν από τη γέννηση.

Η Νicholl εξηγεί: «Οι άνθρωποι του παλατιού επέμειναν ότι το ζευγάρι δεν είχε ανακαλύψει το φύλο του αγέννητου μωρού του και κοντινοί φίλοι του ζευγαριού ισχυρίζονται ότι ο William ήθελε να είναι έκπληξη.

Αν θέλεις να μάθεις ποια στιγμή μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιου χαρακτήρισε
ως "τρομακτική" η Kate πάτησε στον σύνδεσμο

«Παρόλο που η Κate υποψιαζόταν ότι ήταν αγόρι και είχε στην καρδιά της στο όνομα Αlexander, δεν είχαν ακόμη αποφασίσει τι όνομα να δώσουν στο πρωτότοκό τους παιδί».

Ωστόσο, τώρα γνωρίζουμε ότι άλλαξαν γνώμη και κατέληξαν στο George, ένα όνομα που πιστεύεται ότι δόθηκε προς τιμή του πατέρα της βασίλισσας, George VI. Αν και το Alexander εξακολουθεί να είναι το μεσαίο όνομα του πρίγκιπα George.

Η Nichol προσθέτει ότι κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της η δούκισσα αναφέρθηκε στο George ως «το μικρό μας σταφύλι» και ότι είχε προαίσθημα ότι θα ήταν αγόρι - γιατί κλωτσούσε πάρα πολύ.

«Όταν είδα τον William λίγες εβδομάδες πριν από τη γέννηση, είπε ότι δεν ήξεραν το φύλο του μωρού και δεν ήθελαν να το μάθουν», λέει ένας φίλος του ζευγαριού.

Παρεμπιπτόντως, πάτησε στον σύνδεσμο να δεις με ποιον μοιάζει ο πρίγκιπας George

Εμείς πάντως αγαπάμε το όνομα George και ανυπομονούμε να δούμε πώς θα γιορτάσει η οικογένεια του Cambridge τα 8α γενέθλιά του.

Σε άλλα, βασιλικά νέα, τα πάντα κινούνται γύρω από την άφιξη του BabySussex No2 που έχει και όνομα φυσικά. Η δεσποινίς Lilibet "Lili" Diana Mountbatten-Windsor γεννήθηκε την Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021 σε μαιευτήριο στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια και όλοι οι royals της ευχήθηκαν δημόσια - ναι, και οι Cambridges.