Πρίγκιπας Harry: Η βασιλική οικογένεια του φέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι του σαν να είναι ξένος

07.07.2021
Πρίγκιπας Harry: Η βασιλική οικογένεια του φέρθηκε στο πρόσφατο ταξίδι του σαν να είναι ξένος
Κι ενώ πολλοί μίλησαν για ένα καλό κλίμα μεταξύ του πρίγκιπα Harry και του πρίγκιπα William στα αποκαλυπτήρια του αγάλματος της Diana, οι πηγές από το παλάτι επιμένουν ότι τα πράγματα εξακολουθούν να είναι πολύ τεταμένα μεταξύ των αδελφών εν μέσω της βασιλικής ρήξης.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mirror, ο Χάρι θεωρείται ως «ξένος» τώρα που έφυγε από τον ανώτερο ρόλο του στη βασιλική οικογένεια και είναι προφανώς δύσκολο να υπάρξει μια πρόοδος στη διαμάχη χωρίς συναισθήματα να αναδύονται στην επιφάνεια. «Παρά το γεγονός ότι ο William και ο Harry βρέθηκαν μαζί αυτήν την εβδομάδα για τον μοναδικό λόγο του εορτασμού της κληρονομιάς της μητέρας τους, ο Harry είναι πολύ στην απ’ έξω», ανέφερε η πηγή. Ισχυρίστηκαν επίσης ότι τα αδέρφια «έδωσαν παράσταση» επειδή ήθελαν εκείνη την ημέρα να εξελιχθούν όλα ομαλά, αλλά στο τέλος της ημέρας, ακολούθησαν ξεχωριστούς δρόμους.

«Η Meghan Markle αναστάτωσε από την αρχή το Παλάτι και δεν ήταν τόσο χαριτωμένη όσο φαινόταν»

Είναι απογοητευτικό να ακούγεται αυτό γιατί ένας άλλος βασιλικός ρεπόρτερ που συνδέεται με την οικογένεια Spencer, ήταν «αισιόδοξος» ότι η συνάντηση τους να τιμήσουν την αείμνηστη μητέρα τους, θα απαλύνει το θυμό. Ωστόσο, όσοι είναι συνδεδεμένοι με το παλάτι αισθάνονται ότι μια πραγματική στιγμή εξομάλυνσης των σχέσεων είναι πολύ μακριά, επειδή πολλοί πιστεύουν ότι είναι «σχεδόν αδύνατο στο παλάτι να εμπιστευτούν τον Harry»

Προς το παρόν, η αρχική πηγή φαίνεται να πιστεύει ότι τα πράγματα θα παραμείνουν αρκετά αμήχανα, καθώς δεν υπήρχε «τίποτα για συζήτηση» και η βασιλική οικογένεια αισθάνεται ότι όλα είναι «ακόμα πολύ φρέσκα» για να βγουν στην επιφάνεια. Η τελευταία βασιλική δέσμευση του Harry ήταν η αποκάλυψη του αγάλματος, οπότε είναι δύσκολο να γνωρίζουμε πότε η οικογένεια που ζει στις ΗΠΑ θα επανενωθεί με τους συγγενείς τους στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που αφήνει μόνο περιθώρια για διαμάχη.

Νικολέτα Μακρή