«Η Meghan Markle αναστάτωσε από την αρχή το Παλάτι και δεν ήταν τόσο χαριτωμένη όσο φαινόταν»

06.07.2021
«Η Meghan Markle αναστάτωσε από την αρχή το Παλάτι και δεν ήταν τόσο χαριτωμένη όσο φαινόταν»
Αυτό, τουλάχιστον, υποστηρίζουν δύο royal experts που μεταφέρουν, μεταξύ άλλων, την ανησυχία του πρίγκιπα William που πίστευε ανέκαθεν ότι η Meghan κινούνταν βάσει σχεδίου.

Μπορεί οι γιοι της πριγκίπισσας Diana να εμφανίστηκαν μαζί πρόσφατα για τα αποκαλυπτήρια του αγάλματος που είχαν οι ίδιοι παραγγείλει πριν από τέσσερα χρόνια, όμως, δεν ξεγέλασαν -φυσικά- κανέναν. Το ρήγμα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους τον τελευταίο καιρό είναι αμφίβολο αν μπορέσει να καλυφθεί κάποια στιγμή.

Σύμφωνα με ουκ ολίγους βασιλικούς αναλυτές, μάλιστα, τα προβλήματα στη σχέση τους εστιάζονται χρονικά (και όχι μόνο) στην αρχή της σχέσης του πρίγκιπα Harry με τη Meghan Markle.

Η κουβέντα καταγράφηκε όλη σε ένα πολύ ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ με τίτλο "Harry and William: What Went Wrong" που προβλήθηκε στο ITV πριν από μερικές μέρες.

Μεταξύ των όσων συμμετείχαν και η βασιλική συγγραφέας και δημοσιογράφος Penny Junor η οποία υποστήριξε ότι η Meghan "ταρακούνησε" για τα καλά τη βασιλική οικογένεια με τη "σοουμπιζάτη προσέγγισή" της στη βασιλεία, από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας της με τον Harry.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Robert Lacey, συγγραφέας του βιβλίου "Battle of Brothers" ο οποίος έμαθε από καλά πληροφορημένη πηγή κοντά στον πρίγκιπα William ότι ο μεγάλος αδελφός του Harry αισθάσθηκε από πολύ νωρίς πως η αμερικανίδα ηθοποιός είχε "συγκεκριμένο σχέδιο δράσης".

Στο μεταξύ, η Junor, η οποία "καλύπτει" τη βασιλική οικογένεια χρόνια τώρα αποκάλυψε ότι "άκουγε από πολύ νωρίς πολύ άσχημες ιστορίες για τη Meghan, σχετικά με το πώς αναστάτωνε τον κόσμο στο Παλάτι". "Δεν ήταν τόσο χαριτωμένη όσο έδειχνε", είπε χαρακτηριστικ, ενώ συνέχιζε κριτικάροντας τους Sussexes για τον ύπουλο τρόπο με τον οποίο "τορπίλισαν" το Παλάτι μέσα από τη συνέντευξη που παραχώρησαν στον Oprah Winfrey στις 7 Μαρτίου.

"Η προσέγγιση του Harry και της Meghan δεν είναι απλά Καλιφορνέζικη, αλλά είναι... σοουμπιζάτη. Τα μέλη της δικής μας βασιλικής οικογένειας δεν ανήκαν ποτέ στη σφαίρα των celebrities. Πρόκειται για εργαζόμενα μέλη ενός δημόσιου θεσμού. Απογοητεύτηκα από τη συνέντευξη στην Oprah. Αυτά που ακούστηκαν δεν ήταν για προς ευρεία κατανάλωση. Αυτά είναι πράγματα που θα έπρεπε να μην ακούγονται πέρα από τον καναπέ του ψυχιάτρου", υποστήριξε με πάθος η Junor.

Σε μια ανανεωμένη έκδοση του "Battle of the Brothers", o Robert Lacey αποκαλύπτει ότι σύμφωνα με πηγές κοντά στον δούκα του Cambridge, η Μeghan θα μπορούσε να είναι "εφιάλτης κατά 500%".

"Κοίτα πώς φέρθηκε στο προσωπικό μου, αυτή η άτιμη γυναίκα -άσπλαχνη!", φέρεται να έχει πει σε κάποια στιγμή ο William σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρθηκε η γυναίκα του μικρού του αδελφού σε μέλη του προσωπικού στο παλάτι του Kensington.

Σε κάθε περίπτωση, τα πράγματα δεν φαίνονται καθόλου "ρόδινα" για τη σχέση μεταξύ των δύο αδελφών και φαίνεται πως ούτε ο πατέρας τους, πρίγκιπας Κάρολος, έχει διάθεση -ή, ίσως, δυνατότητα, πια- να προσεγγίσει τον μικρό του γιο και τη σύζυγό του.