Μονακό: Εσπευσμένα στο νοσοκοκομείο η πριγκίπισσα Charlene - Τα νέα για τη δεύτερη επέμβαση

04.09.2021
Μονακό: Εσπευσμένα στο νοσοκοκομείο η πριγκίπισσα Charlene - Τα νέα για τη δεύτερη επέμβαση
Πριν από έναν μήνα είχε υποβληθεί σε εγχείρηση ενώ υπάρχει γενικότερη ανησυχία για την υγεία της.

Όπως έγινε γνωστό χθες, η πριγκίπισσα Charlene εισήχθη εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Netcare Alberlito στο Ballito του βορείου Durban την Τετάρτη ενώ στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε το Παλάτι του Μονανό διαβάζουμε ότι "η κατάστασή της έχει σταθεροποιηθεί μετά την κατάρρευσή της".

Η Charlene, λοιπόν, κατέρρευσε ξανά, λίγο καιρό μετά την εγχείρησή της και αφού ο σύζυγός της δήλωνε ότι εκείνη είναι πια έτοιμη να επιστρέψει στο σπίτι τους. Θυμίζουμε ότι η πριγκίπισσα βρίσκεται στην πατρίδα της, τη Νότιο Αφρική από τον Μάιο

Σύμφωνα με το News24 η σύζυγος του Μονάρχη του πριγκιπάτου των Μονεγάσκων εισήχθη στο νοσοκομείο με ψευδώνυμο όμως η πληροφορία διέρρευσε και το παλάτι χρειάστηκε να προβεί σε επίσημη ανακοίνωση.

Διαβάζουμε λοιπόν το εξής:

"Η πριγκίπισσα αυτή τη στιγμή αναρρώνει στη Νότιο Αφρική όπου η ιατρική ομάδα της τη συμβούλευσε να μην ταξιδεύσει μέχρι να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι διαδικασίες. Επρόκειτο να υποβληθεί σε νέα επέμβαση στις 3 Σεπτεμβρίου πριν καταρρεύσει ξαφνικά".

Τα νέα έρχονται λίγο αφού την επισκέφτηκαν στην Αφρική ο Αλβέρτος και τα δίδυμα παιδιά τους. Η Charlene κοινοποίησε μερικές φωτογραφίες των τεσσάρων αλλά και του ζευγους, ξεχωριστά, προφανώς σε μία προσπάθεια να ησυχάσει τις φήμες που θέλουν τη σχέση τους -ξανά- σε βαθύ πρόβλημα... Δεν έπεισε κάνεναν!!!

Αναμένουμε νεότερα και για την υγεία της.