Harry - Meghan και βασιλική οικογένεια: Γιατί οι σχέσεις τους είναι ακόμη αβέβαιες

03.09.2021
Harry - Meghan και βασιλική οικογένεια: Γιατί οι σχέσεις τους είναι ακόμη αβέβαιες
Συνέχεια στο royal σίριαλ!

Δεν είναι μυστικό ότι οι εντάσεις μεταξύ της οικογένειας τψων Sussex και της βρετανικής βασιλικής οικογένειας εξακολουθούν να είναι μεγάλες. Παρά τις πληροφορίες ότι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle φαίνεται να επανασυνδέονται και πάλι με τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton, η βασιλική οικογένεια στο σύνολό της εξακολουθεί να έχει πολλούς δισταγμούς στο ενδεχόμενο της πλήρους συμφιλίωσης με το ζευγάρι - αν και έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος από τότε που πήραν την απόφαση να κάνουν ένα βήμα πίσω από τα καθήκοντά τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Τώρα, η αιτιολόγηση για αυτήν την κατάσταση γίνεται πιο ξεκάθαρη.

Βασίλισσα Ελισάβετ: Ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά αν τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Harry θίξουν τη βασιλική οικογένεια

Ο βασιλικός ρεπόρτερ Jonathan Sacerdoti μίλησε πρόσφατα στο Us Weekly και αποκάλυψε γιατί η βασιλική οικογένεια μπορεί να μην είναι ακόμη έτοιμη να συμφιλιωθεί πλήρως με τον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle. «Νομίζω ότι υπάρχει ίσως μια νευρικότητα από την πλευρά της βασιλικής οικογένειας στο να πει πάρα πολλά και να κάνει πολύ μεγάλη προσπάθεια για συμφιλίωση, παρόλο που είμαι βέβαιος ότι θα ήθελαν, έστω και για λόγους δημοσίων σχέσεων, την οικογενειακή ειρήνη».

Πράγματι, πολλά ακόμη δεν έχουν αποκαλυφθεί στη βασιλική οικογένεια από την οπτική της ζωής του πρίγκιπα Harry, κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει τη σημερινή σχέση του μαζί τους. Ο δούκας του Σάσεξ έχει στα σκαριά ένα επερχόμενο βιβλίο απομνημονευμάτων, που αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2022 και το οποίο θα εμβαθύνει ακόμη περισσότερο στην εμπειρία του ως νεαρό μέλος της βασιλικής οικογένειας και στην ίδια τη δημόσια ζωή στην οποία εκτέθηκε σε μια τόσο τρυφερή ηλικία. Φυσικά, μπορεί να υπάρχουν ορισμένα στοιχεία των απομνημονευμάτων που ενδέχεται να μην περιγράφουν με τον καλύτερο τρόπο τη βασιλική οικογένεια.

Πρίγκιπας Harry: Σε ποιο πρόσωπο, φοβάται η βασιλική οικογένεια, ότι θα επιτεθεί με το βιβλίο του

Λαμβάνοντας, συνεπώς, υπόψη τις λεπτομέρειες του τι υπέστησαν ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle κατά τη διάρκεια της θητείας τους ως ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, το να ξεκινήσει τώρα μια διαδικασία επίλυσης των διαφορών μεταξύ των δύο πλευρών και ειδικά πριν κυκλοφορήσει το βιβλίο, ίσως είναι άκαιρο.